RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Друг пат кога ќе ви мрчи некоја будалетинка за Кире со критики од типот, абе врска нема Кире, прашајте го за кој тим игра во моментов? Јас глава сечам дека 5% немаат поим, освен нели ако не им дадеш Гугл. Може и да побарате да ви набројат пет, шест играчи од репрезентација. Чисто се сомневам дека ќе знаат.
Муабетов ми е, да не бил Кире оваа репрезентација ќе сонувала првенства. Основана критика е во ред и мислам дека Кире си ја научи лекцијата од ова денес. Но, не можам да се помирам со јадењето бурек од луѓе кои гледаат ракомет само во вакви моменти и проценуваат играч од два натпревари. Човекот е страв и трепет за секоја репрезентација, прават стратегии да го запрат. Тоа од што е слаб или од што го бива?
Муабетов ми е, да не бил Кире оваа репрезентација ќе сонувала првенства. Основана критика е во ред и мислам дека Кире си ја научи лекцијата од ова денес. Но, не можам да се помирам со јадењето бурек од луѓе кои гледаат ракомет само во вакви моменти и проценуваат играч од два натпревари. Човекот е страв и трепет за секоја репрезентација, прават стратегии да го запрат. Тоа од што е слаб или од што го бива?