Македонија – Германија [17.01.2012, 18:15]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Добро изиграа момците .....АМА ОВОЈ ЛАЗАРОВ ВРСКА СИ НЕМА МОЖЕ САМО РЕКЛАМИ ДА СНИМА......наместо да победевме ја имавме чиста утакмицата дрвото ЛАЗАРОВ ги утна последните 7 шутеви за нас.Тоа е СЕ ЧУВА И ИГРА САМО ЗА КЛУБОТ А НЕ ЗА МАКЕДОНИЈА.
НЕ СЕ ЗАЛАГА ВООПШТО ....реализацијата му е по 30-40 проценти а ПРВ СТРЕЛЕЦ ??????? ДРВООО

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Ќе си пукам у нога и ова форумов спор ај у пм :mad:

B

Borg_Drone

Гостин
Германија + судии + ЕХФ + цела европа - МАКЕДОНИЈА - 24:23

ЕХФ МАФИЈА !

БРАВО МОМЦИ ! ЌЕ ГИ ТЕПАМЕ ЧЕСИТЕ ! ! !
Така де, фалеше уште малку и Леопард тенк да внесат на терен.Па ако не успееше и тоа, ќе го воскреснеа Der Führer, лично....

Член од
20 август 2011
Мислења
72
Поени од реакции
18
Капитенот (Лазаров) ако не те заебит кој?!!!:facepalm::гомце::tapp:
Ај вчера ја дупеше играта ама пак нерешено а денес?! Во последните 8мин 4 пати промаше и ни еден гол не даде.
Манасков не е толку за плукање, он сепак на крајот доста клучни голови даде.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Во второто полувреме судиите беа на нивото,сами си се победивме,т.е. Кире не победи.За Манасков немам замерки,неискуството си го направи своето.Денеска Браво за Диви и Стојанче,.Одбраната можеби беше добра ,ама МОРАШЕ да ги собираат топките после одбраните на Ангелов.Повеќе среќа против Чешка

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Pozasluzena pobedna na Germanija nemoze da bide.

Za site sto vikavte deka sudiite deka kje ne zaebale?:tapp:

Pogolema podrshka nikogas ne sme imale.
Читаш ли што си нашпишал бе ?!
КОЈА ПОДДРШКА ЈА ИМАВМЕ ОД СУДИИТЕ ?! Она Гомното германско требаше бокс да му мавне на Миркуловски за да го исклучат, а пред тоа сите фаули му беа во дозволени граници ?!
Абе ајде неможам се нервирам вака, седнале она МИСИРИНЕ ОД ЕХФ и си ги ладат.
Нека идат нека се утепаат, педери гадни.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Ебате среќа наша ебате! (се извинувам за пцуењево) Кај ни отиде среќата?
Секоја одбиена одбранета топка во нивни раце, седмерци утки... Каква фанатичност е, каква атмосфера е, какво расположение, зарем победа една да не ни се даде? :(
Ептен се изнервирав (ми се плаче да речеме) и незаслужена победа, џабе им радост, понезаслужена не сум видела. Ебате име и реноме и големина на држави веќе. Правда негде неземска? (пошто земска нема:tapp: ) Уф, каков бес ме фаќа, кај да ја извадам енергијава...

Момчиња одлични бевте, горди се сите на вас :pipi:

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Колку е Лазаров корисен со тие негови 7 гола толку е и штетен за тимот...

4/11 од позиција, 0/0 има десно крило :eek:
Колку сака нека е ѕвезда, нека е играчиште спрема другите, ама подобро да не игра... Ракометот е колективен спорт, не е спорт кај што играат братчиња и шерифи кои тие ја склопваат екипата. Многу ми е жал што Звонко нема никаков авторитет над екипата, уште помалце над капитенот...
Па подобро ќе беше да играме без десно крило, нека седи назад Темелков, а Козле воопшто нека не го земаа...
Млади Манасков воопшто не е крив, млад е, има време за него... :)

Реално во двете утакмици требаше да имаме две победи, со Швеѓаните 20 секунди се искурцававме во напад, а овде ко некои слепци изгубивме добиена утакмица...
Наместо сега со 4 бода да се кочопериме ние со бод мора да се наместиме на гла за да ја тепаме Чешка... :unsure:

B

Borg_Drone

Гостин
Во второто полувреме судиите беа на нивото,сами си се победивме,т.е. Кире не победи.За Манасков немам замерки,неискуството си го направи своето.Денеска Браво за Диви и Стојанче,.Одбраната можеби беше добра ,ама МОРАШЕ да ги собираат топките после одбраните на Ангелов.Повеќе среќа против Чешка
Колку сакаш биди на ниво после тоа, џабе е се откако ќе им го усереш натпреварот на играчите уште од почетокот.Мислам, и нашиве не се мајмуни јасни им беа пораките на судиите дека ќе ги изедеа ако не ги галевме........

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Ne mavajte po maliot Manaskov. Koga ke se ostavi na deca da resavaat utakmici toa se slucuva. Nego da ve prasam kaj bea "Iskusnite" koga pri 4 penali (na sprema 1 na Ger) , i samo 8 min iisklucuvanja (nasproti 14 min na Ger) da gi plesneme, pa ne pobeda tuku DEBAKL da im priredime.

I sudii na nasa strana, i publika , i podmladen germanski tim i pak ZICER.

Ebate mentalitetot, ebate!
Taman kosarakarite ne dignaa do negde ovie beskichmenjacite da ne spushtat dole.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Денеска и да играме правење ајвар против Сан Марино ќе изгубеме...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Остајте го капитенот настрана, головите од втора шанса што им ги допуштивме.... Ај еднаш, двапати.... ама 5-6 гола такви примивме...

НЕ СМЕЕШЕ ТОА, НИКАКО !!!!! Тие киксови не шутнаа... таму најубаво видовме дека швабите НИКОГАШ не се откажуваат, не смееше сите да тргнуваат у напад по одбранета топка...

Боли ваков пораз... :place:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Биваше ли бе цело време да не бркаат и на крај да изгубиме. (n) Мора да ја победиме Чешка инаку лошо ни се пишува. Штета е да останеме без победа во Ниш, пред таква публика и со златна генерација. Али тоа е спортот, мора понекогаш и да имаш среќа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom