Зошто атеистите немаат одговор на следниве прашања.

Член од
15 јануари 2012
Мислења
69
Поени од реакции
8
Aj vise ne se raspravajte, nema korist od toa.
Nego mene stvarno me interesira kakvo e vaseto mislenje - sto prvo nastanalo: jajceto ili kokoskata?

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Aj vise ne se raspravajte, nema korist od toa.
Nego mene stvarno me interesira kakvo e vaseto mislenje - sto prvo nastanalo: jajceto ili kokoskata?
Па ти девојко дали си нормална?

П.С. уствари не си, зошто иначе би го поставила тоа прашање?

Член од
15 јануари 2012
Мислења
69
Поени од реакции
8
Psiholog sum, rekov veke, moze da bidam mnogu dvosmislena:icon_mrgr:
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 20:59 ---
Psiholog sum, rekov veke, moze da bidam mnogu dvosmislena:icon_mrgr:
Taka mislam glasese i prasanjeto, edno od 10 te, na pocetok od temava...Me intersira samo de..aman..
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 21:00 ---

П.С. уствари не си, зошто иначе би го поставила тоа прашање?
Rekov me interesira vaseto mislenje. Za toa koj e normalen ili ne, nema da pisuvam tuka, nadvor od temata e.

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Тешко нам овде на форумов, на ментално болните, а и на академскиов свет со психолози како тебе...

П.С. Да сум јас твој професор по психологија, и го прочитам ова погоре
прво - ти ја земам дипломата сместа, и никад не би ти дал да завршиш психологија

Второ- тоа болдираното не е за џабе, ако си психолог, влези бре малце во психата на луѓево па читај низ редови, треба ли јас -што не сум психолог, да ти го кажам тоа?

L

Ligeia

Гостин
Па добро бе пичка му мајчина, како бе така сите го гледаат Бог, а ја не го глеам.. е сеа се нафурав..

Па стварно сакам да го видам, мислам нејќам ништо посебно од него, туку чисто еден комшиски краток муабет у четири очи, да му кажам „Како си Дедо Боже, добар ли си?“
Мислам дека покрај толку молења, колнења и плачења на негова адреса, до толку барем заслужил чоекот..
упс ... мислам Диететот!
Може ако си од Скопје некој ден во ЈСП автобус ќе ти напраи муабет некој дедо за политика...100% е он без сомневање (y)

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Може ако си од Скопје некој ден во ЈСП автобус ќе ти напраи муабет некој дедо за политика...100% е он без сомневање (y)
Море.. како тргнала работава, мислам дека прво нешто што ќе направам ако го видам е фаќам штрафте во непознат правец, само да не ме види. Не дека сум му направил некој грев.. Него он ќе сфати каков грев направил кога не создал, па ќе збриши се и писмено и неписмено, и паметно и глупо, и генијално и идиотско...

L

Ligeia

Гостин
Море.. како тргнала работава, мислам дека прво нешто што ќе направам ако го видам е фаќам штрафте во непознат правец, само да не ме види. Не дека сум му направил некој грев.. Него он ќе сфати каков грев направил кога не создал, па ќе збриши се и писмено и неписмено, и паметно и глупо, и генијално и идиотско...
Ееее отиде еден круг подоле во пеколот со исказов...:)

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Ај малку журка...

--- надополнето: 16 јануари 2012 во 21:22 ---
Ееее отиде еден круг подоле во пеколот со исказов...:)
I am already in hell baby!!!!!!!!! Fuck yeah!!!!!!!!!!1 :pos:

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Доволно сум возрасна и мојата одлука и пат е донесен и цврсто стојам на тоа а кој сака нека чита , секој си има свое право,а јас така лесно не менувам мислење.
Мислење можеш да промениш само ако имаш нови информации.

Ако никој не ти кажал дека Дедо Мраз не постои, ти уште ќе го чекаше на први. Прочитај малку. Не боли. + интересни се приказните.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
194
Поени од реакции
101
За јајцето или кокошката дилемата,прочитајте некоја литература од Ричард Докинс.

Kajgana Shop

На врв Bottom