Сите три модела ги имам, донесени се од Германија, дизел се сите.Шитка ли некој Голф 3, 4, 5? Само да не е кварен или внатре како бомба да паднала. Нека ми пише ПП.
Сите три модела ги имам, донесени се од Германија, дизел се сите.Шитка ли некој Голф 3, 4, 5? Само да не е кварен или внатре како бомба да паднала. Нека ми пише ПП.
Увезуваш по порачка?Чисто информативноСите три модела ги имам, донесени се од Германија, дизел се сите.
Не, по порачка не носам, имам доста на лагер.Увезуваш по порачка?Чисто информативно
зш толку ефтино пробето? ај пушти некоја сликаPRODAVAM :
FORD PROBE 2.0 BENZIN 130 hp 1995 godina so KLIMA,KOZA i dr oprema .. cena : 1500 EUR fiksno
OPEL OMEGA 2.0 BENZIN\PLIN 115 hp 1995 godina so KLIMA i dr oprema ... cena : 2400 EUR bez zameni TOP SOSTOJBA ne uvezuvana
TELEFON : 076 523 715
Oгласот сеуште важи!Продавам или Менувам Citroen Berlingo 1.4 1998 патничко
-серво
-аирбег
-ел. на стакла
-ел. на ретровизори
-централно
-аларм
-регистрирана 1 година со зелен картон
-подеслив волан
-деллива задна клупа
Не е товарано и е во одлична состојба, подвозје, мотор...
Иди во Ченто после стар ФОН од лево имаш за убава цена, мислам дека одат по 15е по бандаш а гумите по 30е па нагоре. Последен пат кога гледав за мене - 16" беа по 40е парчеКупувам алуминиумски бандажи 13 или 14-ки (може и со гуми) со 4 дупки и размак 4 x 100 да бидат ( за опел корса ми треба )
Уау го знам местото ама незнаев дека се толку мн ефтини, во план ми беше да тркнам ... сега знам дека утре ќе идам па ќе пишам репортИди во Ченто после стар ФОН од лево имаш за убава цена, мислам дека одат по 15е по бандаш а гумите по 30е па нагоре. Последен пат кога гледав за мене - 16" беа по 40е парче
nek si gi cuva 200evra pfffБев, само што се вратив, цените се исто како и на други места а малите бандажи се останати тенеќии само, 200 евра 13ки нуди излупени со гуми ... фала им
ефтини може да се тие само распар по 2-3 парчиња што се инаку 4 комплети се скапи
600denпродавам плоцки гуртни за корса б нови може замена дајте понуда на п.п
Прегледај го приврзокот 37121
200 ЕВРА?!?!?!? НЕК СЕ ГОНИ У !“’%„“!’Бев, само што се вратив, цените се исто како и на други места а малите бандажи се останати тенеќии само, 200 евра 13ки нуди излупени со гуми ... фала им
ефтини може да се тие само распар по 2-3 парчиња што се инаку 4 комплети се скапи
MOZE ZAMENA ZA MOBILENne
--- надополнето: Nov 12, 2011 6:24 PM ---
PRODAVA NOVI NEKORISTENI GRAFITNI GURTNI GERMANSKI ORGINAL MARKA ATE PASUVAAT ZA OPEL: ASTRA ; CORSA A,B ;TIGRA ; VECTRA A; DAE WOO: LANOS; NEXIA.
Прегледај го приврзокот 35964