Многу ми е фејсбук коментар....мислам дека барем на форумов треба да бидат малку посериозни...ја пре за такви глупи надимаци да кажам на големите тимови ко Задриѓани, Уефалона, Јубе, Билан, Шинтер, Лузерпул, Челзшит, Скамси....итн итн би казнувал него за пцофки....ептен е крајно не потребно...али кој сум јас да санкционирамА мислиш они знаат што им значи тоа?
Раката му беше залепена за тело, Абидал беше во офсајд а и пред тоа тој самиот играше со рака. Што има врска кога бил пеналот, и Реал кога имал водство од 5 - 1 имате зборувано за непостоечки пенали, глума на Роналдо, итн..За пеналот не коментирам, и така беше на 3-2 а и плус спречи топката да иде у гол, тоа е чист пенал...
Ај види убаво дали била раката прилепена, па после коментирај...Раката му беше залепена за тело, Абидал беше во офсајд а и пред тоа тој самиот играше со рака. Што има врска кога бил пеналот, и Реал кога имал водство од 5 - 1 имате зборувано за непостоечки пенали, глума на Роналдо, итн..
Сите тие "надимаци" имаат смисла, задрид нема.Многу ми е фејсбук коментар....мислам дека барем на форумов треба да бидат малку посериозни...ја пре за такви глупи надимаци да кажам на големите тимови ко Задриѓани, Уефалона, Јубе, Билан, Шинтер, Лузерпул, Челзшит, Скамси....итн итн би казнувал него за пцофки....ептен е крајно не потребно...али кој сум јас да санкционирам
Ај види прво дали Абидал беше во офсајд и дали играше со рака па после коментирај..Ај види убаво дали била раката прилепена, па после коментирај...
Ако тоа на Абидал било рака, ондак и пред тоа имаше за Барса пенал (тоа никој не го спомнува) ама раката на Абидал беше народски речено прилепенаАј види прво дали Абидал беше во офсајд и дали играше со рака па после коментирај..
ne be, ne smee da ima crveni vo nikoj slucaj. Samo da kazalo nesto, ne deka objektivnosta im e u dusa. Uste pa za penalot se fatile ko bozem vlijaese toa nesto vrz natprevarot, kako sto vlijaese ponisteniot gol na Mallorca. Pa i treba da gi sfatime, znaat oni sto se -5 boda, koa zad sebe ja imaat BarcaА што демек немаше втор жолт а ?