Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ја легализираат на наредните избори, тоа ќе биде изборен адут на СДСМ за да остане на власт.Во Струмица ќе има нови 1.200 вработувања
jа легализираа марихуаната?!
Ќе ја легализираат на наредните избори, тоа ќе биде изборен адут на СДСМ за да остане на власт.
До житото е...две години зрееOti nikoj ne piša na taa tema? Tolku li beše od vrabotuvanjeto? Kaj se tie sega što bea najsilni, ajde da ve vidam što maži ste?
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Едно огромно ништо...Струмичани шо бидна со вработувањата?
Па ти беше прв што ја подржуваше идејата за тие вработувања, од сите луѓе на овој свет баш Иљо Германецот се најде да прави бизнис во Струмица, несудениот дедо на брат му на Зоран Заев1200 вработувања во информатичкиот сектор е како 100 илјади во автомобилската индустрија, За Споредба Фејсбук има 3,5 илјади вработени.
Незнам што да кажам многу бедно и наивно беше сето тоа и на крај веројатно фантомската фирма извлече некој ќар од оние кои аплицираа.
Па ти беше прв што ја подржуваше идејата за тие вработувања, од сите луѓе на овој свет баш Иљо Германецот се најде да прави бизнис во Струмица, несудениот дедо на брат му на Зоран Заев
Мали сте уште, ќе пораснете еден ден, како и да до крајот на животот ќе научите некои работи, човек се учи додека е жив...
Темата е од тебе отворена а најдоле имаш напишано:Јас не се сеќава дека ја подржував и дека воопшто верував дека толку лесно можат да се вработат 1200 луѓе. Доволно сум голем и овие научни фантастики веќе сум ги поминал а ова не е прв пат во Струмица да се манипулира со народот.
Секоја чест за мојот град, 1200 луѓе тоа се 1200 фамилии...
Струмица и онака економски цветаше во споредба со другите градови , сега мислам дека нема кој да не сопре...
Шетам по Струмица и гледам се компјутерски експерти и тоа не еден, не двајца дури 1.200
Кај се сега тие што беа најгласни?
Сега се кријат како нојот што ја крие главата во песокот ама газето има останува незаштитено, да ги дупи секој што ќе стигне![]()
Ти никако неможеш да ја заборавиш темава секоја година ги прашувашШетам по Струмица и гледам се компјутерски експерти и тоа не еден, не двајца дури 1.200
Кај се сега тие што беа најгласни?
Сега се кријат како нојот што ја крие главата во песокот ама газето има останува незаштитено, да ги дупи секој што ќе стигне![]()