Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Моја желба со кој состав сакам да почнеме на дербито.

----------------------------------Цезар---------------------------------------------------
Маикон-----------------Лусио-----------------Самуел-----------------Занети----
-----Алварез-----------------Камбиасо-----------------Мота-----------------------
----------------------------------Снајдер-------------------------------------------------
-------------------Милито-----------------------Форлан--------------------------------

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Моја желба со кој состав сакам да почнеме на дербито.

----------------------------------Цезар---------------------------------------------------
Маикон-----------------Лусио-----------------Самуел-----------------Занети----
-----Алварез-----------------Камбиасо-----------------Мота-----------------------
----------------------------------Снајдер-------------------------------------------------
-------------------Милито-----------------------Форлан--------------------------------
И јас исто сум за ова формација, само поставена 4-2-3-1

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.761
Раниери не верувам дека ќе отстапи од неговиот 442, или 4411 систем (Милито му игра ко втор напаѓач).
Сега е на слатки маки, се надевам паметно ќе постапи зашто Алварез е греота да го седнеш на клупа а Снајдер се знае, мора да игра.

Форлан може да игра лево и да се враќа назад уз пут, Алварез десно, Снајдер позади Милито, во средина Мота и Камбијасо.
Или Снајдер и Алварез бочно во 4-4-2 формација, тоа на хартија може ќе изгледа глупо али сите гледате Алварез која слобода ја има на терен, те е лево, те десно, те централно, така може да функционира и Снајдер со тоа што во ситуација кога ќе изгубат посед 9 играчи да учествуваат во формирањето на одбраната, освен Милито, или Пацини, се зависи од тоа Ранко како ќе искочи во нападот, но Алварез и Снајдер реков, мора да играат од старт.

Според мене и нападот треба да е што е можно подинамичен, Пацини ќе е лесен залак за одбраната на Милан иако кадарен е и те како да ги користи отпадоците во шеснаестерецот само прашање е колку такви шанси ќе добие и дали воопшто ќе ги добие.Сеедно за ова последново, Рики и Снајди мора да стартуваат, за останатово без разлика каков ќе е изборот, Ранко има палец нагоре од мене. (y) :cool:

Mesto milito da e forlan :)
Уште ли не се увери дека Милито за Пацини моментално е кока кола ?

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Уште ли не се увери дека Милито за Пацини моментално е кока кола ?
Никаде не го спомнав Пацини,А форлан за милито е Пепси :)
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 03:42 ---
Да, а Цезар место Снајдер што викаш?
Може зошто да не,али под услов Занети да е голман ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom