Недосуден пенал врз Каљехон кој доколку беше досуден немаше да има контра за Мајорка,поништен гол на Рамос и очигледно дека ти не разликуваш што се раце а што не.epa ajde da ne odime podaleku. Da se svrtime samo na poslednit natprevari. Na Barca ne i svirnaa cist penal pri kraj na natprevarot, pa taka natprevarot zavrsi 1-1. Od druga strana na Mallorca pri 1-0, im ponistija gol cist ko solza. Faul vo skok na Benzema pri vtoriot gol, nedosuden penal za Mallorca pri krajot(mada ne e tolku bitna poslednata situacija). Seto ova ti e klasicna krazba
Кој е тој недосуден пенал за Мајорка? Тоа што топката му удри у ребра на Рамос?epa ajde da ne odime podaleku. Da se svrtime samo na poslednit natprevari. Na Barca ne i svirnaa cist penal pri kraj na natprevarot, pa taka natprevarot zavrsi 1-1. Od druga strana na Mallorca pri 1-0, im ponistija gol cist ko solza. Faul vo skok na Benzema pri vtoriot gol, nedosuden penal za Mallorca pri krajot(mada ne e tolku bitna poslednata situacija). Seto ova ti e klasicna krazba
Ауууу срцево полно кога ве гледам како се нервирате.
Комплеските за Каталонско сељаче,колку он го пуши доказ се трофеите.Хала Мадрид!!!
Абе дечко не се радувај како титула да сте освоиле има уште да се игра, па после ако се случи нешто да не освите титула, да не ги бришиш постовите, затоа не се трча пред време, башка мене ич К... не ме боли кој сака нека освои титула, ама и пред време да се радуваш не е на арно!Ауууу срцево полно кога ве гледам како се нервирате.
Комплеските за Каталонско сељаче,колку он го пуши доказ се трофеите.Хала Мадрид!!!
Епа шо к*р замараш ако не те боли?Абе дечко не се радувај како титула да сте освоиле има уште да се игра, па после ако се случи нешто да не освите титула, да не ги бришиш постовите, затоа не се трча пред време, башка мене ич К... не ме боли кој сака нека освои титула, ама и пред време да се радуваш не е на арно!
е ајде де...epa ajde da ne odime podaleku. Da se svrtime samo na poslednit natprevari. Na Barca ne i svirnaa cist penal pri kraj na natprevarot, pa taka natprevarot zavrsi 1-1. Od druga strana na Mallorca pri 1-0, im ponistija gol cist ko solza. Faul vo skok na Benzema pri vtoriot gol, nedosuden penal za Mallorca pri krajot(mada ne e tolku bitna poslednata situacija). Seto ova ti e klasicna krazba
Прво, ако си неписмен да го прочиташ мојот пост тоа е твој проблем, јас никаде не напишав дека реал наместил утакмица туку напишав дека беше помогнат од судиите, е сега тоа дали било намерно или не немарено тоа е друга работа и друга дискусија ок! Баша тоа за Јувентус што спомона, уште имате комплекси од Јуве изгледа па затоа мораш јуве да го спомниш?Иронија е кога навивач на Јувентус те убедува дека твојот тим мести утакмици
А за Фарселонците
не замарам туку дискутирамЕпа шо к*р замараш ако не те боли?
А најголем доказ ќе биде тоа што нема да не победите оваа сезона !
Ваљда како и до сега Ел Класикото ќе биде со непристрасно судење !
Со душа го чекам вторник и пак да ви го спопикаме сред Мадрид како пред еден месец !
kako idese toa, Asi asi gana el Madrid...
Od rebroto se popreci vo racete na Ramos. Penal za Callehon decko nemase, ke ima video snimki valjda proveri. A i da imase toj ne bese sviren, pa smesnata odluka za ovsajd ostanuva. Ponisteniot gol na Ramos, cist ofsajd. Samo on bese vo ofsajd i se gledase to, ne znam sto se praite budali
Прво, ако си неписмен да го прочиташ мојот пост тоа е твој проблем, јас никаде не напишав дека реал наместил утакмица туку напишав дека беше помогнат од судиите, е сега тоа дали било намерно или не немарено тоа е друга работа и друга дискусија ок! Баша тоа за Јувентус што спомона, уште имате комплекси од Јуве изгледа па затоа мораш јуве да го спомниш?
Ебати ѕвездите на Р.мадрит почнаа судиите да им помагаат кога не можат спортски да победат, и после ќе речел некој дека во шпанија имало најфер судење, ебати првенството лигаво!