Најди ми една очигледна судиска одлука која била на штета на Реал а во корист на Барса оваа сезона !Наместена била сезоната да земе титула Реал !?
тропајте глупости, али не до толку...
Ставено за да се пофалиш дека ти или некој друг ја фатил или да докажеш нешто,,,?ЕКСКЛУЗИВНО
ЛИВЧЕТО НА ПЕРЕЗ доказ дека е местена
Местење е глуп збор. Ама факт е ,дека оваа година апла се суди во корист на Реал и против Барселона.Наместена била сезоната да земе титула Реал !?
Од оваа сезона а? Зошто? Зошто така ви одговара?Најди ми една очигледна судиска одлука која била на штета на Реал а во корист на Барса оваа сезона !
Иронија е кога навивач на Јувентус те убедува дека твојот тим мести утакмициЕбати ѕвездите на Р.мадрит почнаа судиите да им помагаат кога не можат спортски да победат, и после ќе речел некој дека во шпанија имало најфер судење, ебати првенството лигаво!
Зошто о зошто утакмица со 1.20 на вакво лифчеЕКСКЛУЗИВНО
ЛИВЧЕТО НА ПЕРЕЗ доказ дека е местена
epa ajde da ne odime podaleku. Da se svrtime samo na poslednit natprevari. Na Barca ne i svirnaa cist penal pri kraj na natprevarot, pa taka natprevarot zavrsi 1-1. Od druga strana na Mallorca pri 1-0, im ponistija gol cist ko solza. Faul vo skok na Benzema pri vtoriot gol, nedosuden penal za Mallorca pri krajot(mada ne e tolku bitna poslednata situacija). Seto ova ti e klasicna krazbaНаместена била сезоната да земе титула Реал !?
Не читаш? доказ дека е местена.Ставено за да се пофалиш дека ти или некој друг ја фатил или да докажеш нешто,,,?