statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
hint: со paint го средив оваТоа ми требаше.Фала.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hint: со paint го средив оваТоа ми требаше.Фала.
На пеинтот не ми ни текна. Небитно, битно ми заврши работа.hint: со paint го средив ова![]()
http://fotografija.com.mk/images/S6YN5.jpgНа пеинтот не ми ни текна. Небитно, битно ми заврши работа.
Ај кога веќе си тука, ако може уште една услуга. Да ми направиш и зелена варијанта идентична на црвенава.![]()
Значи ја најдов сликава, сакав да ја испринтам на маица, али никаде немаше поголема резолуција (HQ).
/
И со моите лоши Пеинт скилс, успеав да ја направам поголема, али ни тоа не ми успеа.
/
Може ли некој да ја избистри, изостри, едноставно да не е мутна, незнам што друго да ви кажам?
u photoshop cs5 extended ja nemozam da ja najdam opcijata da go zacuvam dokumentot vo JPEG format ili voopsto takva opcija vo ovaa verzija nema??????????
Оди на Save As (ctrl + shift + s) и одбери си JPEG.
Мислам дека во секој можен програм за слики на планетава има опција за JPEG, а не па во фотошоп![]()
Image > Mode > 8bits/channelne koristis photoshop cs5 taka? Ja nema taa opcija tamu zatoa i prasuvam. Neznam dali e do instalacijata na programot kaj mene ili taka e napraven photoshopot a da ima nekoja skriena opcija nekade.
Јас конкретно ги користам од верзија 7 па навака сите можни, и такво нешто како ти што викаш не може да се деси. Проба со CTRL+ALT+SHIFT+S, тоа доаѓа нешто како Save for Web and Devices, и десно горе имаш да избереш форматne koristis photoshop cs5 taka? Ja nema taa opcija tamu zatoa i prasuvam. Neznam dali e do instalacijata na programot kaj mene ili taka e napraven photoshopot a da ima nekoja skriena opcija nekade.
Фала ти многу пријателеImage > Mode > 8bits/channel