Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
hint: со paint го средив ова :D
На пеинтот не ми ни текна. Небитно, битно ми заврши работа. :D

Ај кога веќе си тука, ако може уште една услуга. Да ми направиш и зелена варијанта идентична на црвенава. :pipi:

Значи ја најдов сликава, сакав да ја испринтам на маица, али никаде немаше поголема резолуција (HQ).

1283465374_bottom_respect.jpg

И со моите лоши Пеинт скилс, успеав да ја направам поголема, али ни тоа не ми успеа.

1283465374bottomrespect.jpg

Може ли некој да ја избистри, изостри, едноставно да не е мутна, незнам што друго да ви кажам?

Значи ја најдов сликава, сакав да ја испринтам на маица, али никаде немаше поголема резолуција (HQ).

/

И со моите лоши Пеинт скилс, успеав да ја направам поголема, али ни тоа не ми успеа.

/

Може ли некој да ја избистри, изостри, едноставно да не е мутна, незнам што друго да ви кажам?
GBHtf.jpg

u photoshop cs5 extended ja nemozam da ja najdam opcijata da go zacuvam dokumentot vo JPEG format ili voopsto takva opcija vo ovaa verzija nema??????????

u photoshop cs5 extended ja nemozam da ja najdam opcijata da go zacuvam dokumentot vo JPEG format ili voopsto takva opcija vo ovaa verzija nema??????????

Оди на Save As (ctrl + shift + s) и одбери си JPEG.

Мислам дека во секој можен програм за слики на планетава има опција за JPEG, а не па во фотошоп :)

Оди на Save As (ctrl + shift + s) и одбери си JPEG.

Мислам дека во секој можен програм за слики на планетава има опција за JPEG, а не па во фотошоп :)

ne koristis photoshop cs5 taka? Ja nema taa opcija tamu zatoa i prasuvam. Neznam dali e do instalacijata na programot kaj mene ili taka e napraven photoshopot a da ima nekoja skriena opcija nekade.

ne koristis photoshop cs5 taka? Ja nema taa opcija tamu zatoa i prasuvam. Neznam dali e do instalacijata na programot kaj mene ili taka e napraven photoshopot a da ima nekoja skriena opcija nekade.
Јас конкретно ги користам од верзија 7 па навака сите можни, и такво нешто како ти што викаш не може да се деси. Проба со CTRL+ALT+SHIFT+S, тоа доаѓа нешто како Save for Web and Devices, и десно горе имаш да избереш формат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom