statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
hint: со paint го средив оваТоа ми требаше. Фала.
hint: со paint го средив оваТоа ми требаше. Фала.
На пеинтот не ми ни текна. Небитно, битно ми заврши работа.hint: со paint го средив ова
http://fotografija.com.mk/images/S6YN5.jpgНа пеинтот не ми ни текна. Небитно, битно ми заврши работа.
Ај кога веќе си тука, ако може уште една услуга. Да ми направиш и зелена варијанта идентична на црвенава.
Значи ја најдов сликава, сакав да ја испринтам на маица, али никаде немаше поголема резолуција (HQ).
/
И со моите лоши Пеинт скилс, успеав да ја направам поголема, али ни тоа не ми успеа.
/
Може ли некој да ја избистри, изостри, едноставно да не е мутна, незнам што друго да ви кажам?
Оди на Save As (ctrl + shift + s) и одбери си JPEG.u photoshop cs5 extended ja nemozam da ja najdam opcijata da go zacuvam dokumentot vo JPEG format ili voopsto takva opcija vo ovaa verzija nema??????????
ne koristis photoshop cs5 taka? Ja nema taa opcija tamu zatoa i prasuvam. Neznam dali e do instalacijata na programot kaj mene ili taka e napraven photoshopot a da ima nekoja skriena opcija nekade.Оди на Save As (ctrl + shift + s) и одбери си JPEG.
Мислам дека во секој можен програм за слики на планетава има опција за JPEG, а не па во фотошоп
Image > Mode > 8bits/channelne koristis photoshop cs5 taka? Ja nema taa opcija tamu zatoa i prasuvam. Neznam dali e do instalacijata na programot kaj mene ili taka e napraven photoshopot a da ima nekoja skriena opcija nekade.
Јас конкретно ги користам од верзија 7 па навака сите можни, и такво нешто како ти што викаш не може да се деси. Проба со CTRL+ALT+SHIFT+S, тоа доаѓа нешто како Save for Web and Devices, и десно горе имаш да избереш форматne koristis photoshop cs5 taka? Ja nema taa opcija tamu zatoa i prasuvam. Neznam dali e do instalacijata na programot kaj mene ili taka e napraven photoshopot a da ima nekoja skriena opcija nekade.
Фала ти многу пријателеImage > Mode > 8bits/channel