Европско Првенство 2011 - Литванија (општи информации)

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
bo.jpg

Паркер:Имаш и за мене едно ?

Дали некој има линк од сите натпревари на Македонија на ова ЕП..по можност натпреварите да бидат цели :) ??

Дали некој има линк од сите натпревари на Македонија на ова ЕП..по можност натпреварите да бидат цели :) ??
Мислам дега ги има на македонскиот торент тракер, tracker-mk.org

Само што ги изгледав сите можни клипови на ЈуТјуб со нашите херои и морам да кажам дека мнооогу ми недостасуваат мечевите.Едвај чекам пак да ги видам на теренот ...

п.с Случајно да не играат некоја утакмица во Борис Трајковски ?

Дај бе рагирајте овде страшно ми идат на нерви ова литванциве на што личи ова! Као циганиве (грци) се!
--- надополнето: 19 декември 2011 во 05:30 ---

Само што ги изгледав сите можни клипови на ЈуТјуб со нашите херои и морам да кажам дека мнооогу ми недостасуваат мечевите.Едвај чекам пак да ги видам на теренот ...

п.с Случајно да не играат некоја утакмица во Борис Трајковски ?
Секако планирав да го ставам видеово (денеска е 14.1 - четири месеци од утакмицата со Литванија) , ама еве пошо имаш многу желба те цитирам и потсети се на последните 7 и пол минути, во режија на шпанската ТВ.

Секако планирав да го ставам видеово (денеска е 14.1 - четири месеци од утакмицата со Литванија) , ама еве пошо имаш многу желба те цитирам и потсети се на последните 7 и пол минути, во режија на шпанската ТВ.

Утакмицава ја имам симнато и до сега ја имам гледано најмалце 5 пати. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom