Фан Клуб: Фиорентина

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
@firenza_fan Хехехе, следам италијанско ама немам симпатии кон никој клуб, ги гледам сите утакмици, сите екипи се добри , иначе јас сум за Манчестер Јунајтед ;)

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
@firenza_fan Хехехе, следам италијанско ама немам симпатии кон никој клуб, ги гледам сите утакмици, сите екипи се добри , иначе јас сум за Манчестер Јунајтед ;)
ок супер, продолжи да не гледаш па да ни коментираш, добро би ни дошло објективно мислење :)

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
има ли бе тренер на светов доволно паметен за да не го игра натали, аман више, премногу е бавен премногу. пеналот не беше пенал, си немаше везе, а натали требеше сосема да ја исчисти тоа беше лесна топка. љајич по се изгледа не ја искористи својата шанса во фиорентина, сам пред гол тој паѓа. разочарување големо, мора да фрлат некоја пара да се купи нешто!

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
ovoj tim smrdi....gubime od posledniot plus nemaat namera da investiraat...igrame bez napagjaci i so nekoi dupki propalici od tipot na ljajic...abe se u kurac veke so ovaa bagra neide ic...i della valle neka si odat................

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
ne ni trebaat napagaci , top sme si vaka, ke go jademe od site

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
e da go imavme bar Amauri vcera ce dadevme najmalce 2 gola ali jbg Ljaic tesko deka ce zaigra vise,posle onakvi kiksevi...dobra vest e sto utre doaga Palombo,ce bideme pojaki u sredina i u odbrana 100% a izgleda i za den-dva ce imame nov napagac....taka da ne e sve tolku crno i nemoze da bide koga gi imame Stevo,Behrami,Vargas,Cassani,Cerci,Montolivo... itn mora da ni trgne vise rabotava napred FORZA VIOLA!!!

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
добро, океј е... само до кога?! ....ДО ВТОРА ЛИГА?!:facepalm:

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
ocigledno dela valle i corvino imaat zadaca da ja unistat firenza.. uzasi gnasi krv da serat

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
abe toa deka sakaat da ja unistat e jasno...no zosto samo lazat i vetuvaat gluposti...edno zasiluvanje seuste ne e doneseno , a corvino duri si zema za pravo da kaze deka raboti na toa da ja zasili ekipata za slednata sezona t. e ne za ovoj transfer period...gnasi golemi

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
ете конечно стигна амаури, некоја верзија од џила, колку подобра останува да видиме.
од ова единствено се надевам дека јоветич ќе се врати на неговата позиција, која меѓу другото и сега ја игра, зад напагачот, а амаури е класичен таргет напагач исто како што беше џила, само се надеваме дека знае да шутне.
јас сеуште мислам дека најдобро ни лежи 4-2-3-1, добра е и оваа новава 3-5-2, али мислам дека варгас може само како истурен играч, не среднист.
монто исто се губи доста во оваа 3-5-2, него му лежи во тие 2 дефанзивци, салифу сепак би го играл резерва доколку не може со монто заедно, така да во тие 2-ца пред одбраната би биле монто и бехрами, а покрај варгас тука се јове и играч што треба да го донесеме доколку не сака да го игра черчи. во одбраната секако настешич на местото на натали и лев бев што треба да го донесеме.

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
pokraj amauri morame obavezno uste eden napagjac da kupime bidejki ostana golema dupka so zaminuvanjeto na dupkata od urugvaj santiago silva....mora uste eden znaci plus uste eden vezen igrac i opstanokot e obezbeden....

Kajgana Shop

На врв Bottom