Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Prvo zasiluvanje ama za juli 2012 ke bide i oficijalno Ahmed Hazdi od Ismaili.Toa e Egipetski klub vo prvata liga.21 god igra centralen bek visok 1,93cm i kako po obicaj go sporeduvaat so Nesta(posto lici).PLaten e 1.5 milioni evra i Fiorentina se obvrzuva da plati na Ismaili 15% od naredniot transfer.Ete toa e novo

Kako i da e,vazno e nas.Gledav nekolku klipcinja.Mi se sviga kako igra(bar toa sto go vidov iako ne mora da znaci)dobro e sto e visok 1,93cm,bas kako sto ni fali takov kurpulenten igrac vo odbrana.Ja se nadevam deka ke se vklopi brzo i zaedno so Nastasic i Camporeze ke bidat dobra trojka.
Inace ima eden igrac sto mnogu mi pravi merak.Stanuva zbor za Luis Muriel 20 god,napagac od Lecce so Columbisko poteklo.Ima postignato 2 gola sezonava.Mnogu sakam da go vidam vo Fiorentina.Go zabelezav uste letoska na svetskoto do U20.Ja tipuvam deka deckoto ke stane mnogu mnogu dobar igrac i deka za mnogu kratko vreme cenata ke mu bide nad 15 milioni iako sega moze da se zeme za 3-4 milioni.Slusajte mi go zborot LUIS MURIEL

ajde da go zememe bar Pinilla od Palermo pa mozda ce ni trgne kao na Napoli koga im go zedoja Cavani;)

и јас сум да се продаде џила, па може и некои други особено што ни треба нова крв во тимот, не ваква летаргичност, мрзи и неталентирани.
никогаш не ми стана јасно зошто купуваат толку многу играчи наместо помалку а поквалитетни, едноставно попуни ги местата со џуниорни и купи добро играчи за истите пари.

Eve dobra vest.Precedatelot na Genova izjavi deka utre Gilardinoi oficijalno ke potpise za suma od 8 milioni evra.Samo napred,dobra suma e toa za tolkavo drvo.Gila za mene bese eden od najdobrite napagaci so glava vo Evropa,ama so noga e duduk,pa taka prijatno.Koi i da dojde bi trebalo da bide podobar.Se spomuva Amauri,Maxi Lopez,Flocari,Gutierez,Podolski(tesko)Luis Fabiano.Mislam deka site se podobri od Gilardino koj e vo ocajna forma.So sreka neka mu e

мислам дека е најдобро за двете страни со продажбата на џила, и за нас и за него. очекувам од него да растури во џенова и мислам ќе го направи истото како и пацини кога премина во сампдорија, па може и прандели ќе го викне за европско ... ќе видиме. дополнителна мотивација ќе му биде преминот, демек ние не сме му верувале и ќе ја надмине неговата психичка бариера и демек ние ќе сме се каеле. затоа најдобро е вака бидејќи кај нас веќе не ја биваше.
друго што ме загрижува е дека не верувам дека ќе го донесат макси лопез од катанија, бидејќи тие сега знаат дека сме го продале џила и ќе му накачат цена до облаци и нормално нас не ни одговара па може да го купат оној амаури, што највероватно нема да биде ништо посебно. ова раковотство наводно нема пари и така сакаат да остане, највероватно ќе купат некој како силва и пак целиот терет на јоветич.

amauri e mnogu podobar od maxi lopez po moe mislenje...deckoto ima igra so glava, sut,dobra igra so noga,explozivnost...podobar e vo sekoj slucaj od gila...problemot e sto juventus epten go potcenija...setete se lani koga otide u parma na pozajmica kolku golovi dade...pozz

овој амаури http://www.youtube.com/watch?v=lLtICmn77Ik
во парма даде 7 гола на 11 натпревари. одлично.
зошто сега јувентус не сакаат ни да го повикаат, ни шанса да му дадат? онака ме интересира, матри е подобар или вучинич?
вакви голови очекувам и од џила сега во џенова, некој синдром кај фудбалерите да му кажат на тимот што го продале дека згрешиле со него.

Amauri mislam deka momentalno e poevtin od Maxi.Za Maxi baraat 10,znaci pod 8 tesko,dodeka Amauri moza da dojde za 3-4 milioni.Jas mozda sum poveke za Amauri,iako mislam deka i dvajcata se podobri od Gilardino.Gutierez isto taka e super napagac,ke vidime

Aj decki SREKNA NOVA godina na site vas tuka.Sve da vi se ispolni sto ke posakate.A za Fiorentina da se nadevame na podobra godina od ovaa lanskata.Srekno i FORZA VIOLA

љајич број 11 на денешниот натпревар. во нападот јове-љајич, интересно. знаеме дека двајцата добро играат и сакаат да играат заедно, а далио ги става како два шпица напред, ќе биде интересно да се види дали ќе даваат голови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom