Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Тоа ми беше оригиналната намера ама го сменив планот во меѓувреме.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
а тројцата да си искочите на кафе троа да си помуабетите ... или кај бене некој филм да глеате :)))))))))))))))))))))))))))))

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Ај еден онтопик:
Отворете fcinter1908.it и од десно им стојат колумните, отворете ја последната поставена.

Јонзе да разбереше, ќе стиснеше лајк сигурно.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Оваа година прогнозирам дека најдобар десен бек ке биде Мика Ричардс од Сити,дечкото и во одбрана и во напад е звер :cuc:,во моментов и Маикон и Алвес може вода да му носат ! Да сменам малце тема,затоа го пишав ова:).

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не се будалејте..губиме од Милан ..едноставно немаме играчки капацитет за да му дадеме гол освен ако Мајконс е здиви по десната страна да шпарта како ненормален и од тие негови центашутеви да се погоди на глава на Пацини и Тиаго Силва(кој е одличен дефанзивец) да киксни и Пацини да постигне гол..друг начин не гледам..разбирам дека е фудбал ова она топка но сепак треба малце реално да гледаме на работите...плус кој го еба Тевез..јас ионака не сум за негово пристигнување..се молам како за 6-ка на испит на лето Лавеци да го видам со сино-црн дрес (бидејќи ако пристигни случајно орангутанот тоа нема да биди случај )!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Раниери го бара несреќниот Alessio Cerci aka Ferrari

За овај играч прв пат слушам...не знам дали би се снашол во Интер со оглед на тоа дека "проблематично Ферари" бил во Фиорентина. :icon_lol:

хахах типчево заедно со Пацини и еден Алесандро Симонета, беа опасни ѕверки на Championship Manager 2003/04... :) сеа кога слушнав се изнасмеав

Kajgana Shop

На врв Bottom