Фан Клуб: Интер

Тоа ми беше оригиналната намера ама го сменив планот во меѓувреме.

а тројцата да си искочите на кафе троа да си помуабетите ... или кај бене некој филм да глеате :)))))))))))))))))))))))))))))

Ај еден онтопик:
Отворете fcinter1908.it и од десно им стојат колумните, отворете ја последната поставена.

Јонзе да разбереше, ќе стиснеше лајк сигурно.

Оваа година прогнозирам дека најдобар десен бек ке биде Мика Ричардс од Сити,дечкото и во одбрана и во напад е звер :cuc:,во моментов и Маикон и Алвес може вода да му носат ! Да сменам малце тема,затоа го пишав ова:).

Не се будалејте..губиме од Милан ..едноставно немаме играчки капацитет за да му дадеме гол освен ако Мајконс е здиви по десната страна да шпарта како ненормален и од тие негови центашутеви да се погоди на глава на Пацини и Тиаго Силва(кој е одличен дефанзивец) да киксни и Пацини да постигне гол..друг начин не гледам..разбирам дека е фудбал ова она топка но сепак треба малце реално да гледаме на работите...плус кој го еба Тевез..јас ионака не сум за негово пристигнување..се молам како за 6-ка на испит на лето Лавеци да го видам со сино-црн дрес (бидејќи ако пристигни случајно орангутанот тоа нема да биди случај )!

Раниери го бара несреќниот Alessio Cerci aka Ferrari

За овај играч прв пат слушам...не знам дали би се снашол во Интер со оглед на тоа дека "проблематично Ферари" бил во Фиорентина. :icon_lol:

хахах типчево заедно со Пацини и еден Алесандро Симонета, беа опасни ѕверки на Championship Manager 2003/04... :) сеа кога слушнав се изнасмеав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom