Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Престрога одлука според мене, затоа што високо кренатата нога беше отстрана и не влијаеше многу во натамошниот влез на фудбалерот. Од разни агли изгледа различно, од првиот агол изгледа како пенал, после од вториот агол ми иде да си изедам јајцата заради судиската одлука :)
И двајцата сме пристрасни, ти дека си фан на Ливерпул, јас дека го утнав ливчето ради пеналов :D
Али чим никој друг не коментираше ваљдса била правилна одлуката (мада никогаш нема да признаам :P)
Море ќе те седнам на столче врзан, со неколку добри алатки и ќе признајш.
Имаше пенал а и да немаше кому му е гајле сега. Заслуживме да победиме и победивме. Крај на дискусијата :coffee:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
Море ќе те седнам на столче врзан, со неколку добри алатки и ќе признајш.
Имаше пенал а и да немаше кому му е гајле сега. Заслуживме да победиме и победивме. Крај на дискусијата :coffee:
Catch me if you can :D
Убаво си кажа со Битолчани неможе да се убедуваш :icon_mrgr:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Catch me if you can :D
Убаво си кажа со Битолчани неможе да се убедуваш :icon_mrgr:
Не бе јас само инаетчија сум. Има многу бетер луѓе од мене. Овие се на Господ бељата да си немаш со нив работа. Ги има и на форумов :pos:
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 03:16 ---
Со мене ако не можиш да се разбериш со класичниве битолчани па ич :D
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 03:17 ---
П.С чекам сега реакција. И тоа салам реакција :coffee:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Имаше пенал,колку што имаше црвен за Компани o_Oмаиндфак

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Не заслужи да победи, ама ако ова е пенал, јас сум Елвис Присли. Па не го ни пипна, овој падна како да му влегол ко камиказа :icon_mrgr:
Hi Elvis, :)
Друже, ова беше чист пенал од страна на Дуле овај Стефан Савич, и да има и да нема контакт тој го спречува со високo крената нога.

п.с. изнервиран си поради тоа што си паднал на 1x, да не беше така и за тебе ќе беше пенал.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Абе неписмени, ако имало високо крената нога се суди индиректен удар не пенал. Пенал се суди за контакт.
Од снимката убаво се гледа дека контакт нема ама јебига судијата тоа неможе да го види а и реакцијата на Агер придонесува за тоа.

Значи не ја оспорувам победата на Ливерпул ама дека беше пеналот престрог беше(да не речам непостоечки нешто слично како на Њукасл што му ги судеа лани против Арсенал)

Нема везе веќе ниту една одлука не ме чуди во ПЛ, судиите се очајни и најлоши од сите топ лиги во европа

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе неписмени, ако имало високо крената нога се суди индиректен удар не пенал. Пенал се суди за контакт.
Од снимката убаво се гледа дека контакт нема ама јебига судијата тоа неможе да го види а и реакцијата на Агер придонесува за тоа.

Значи не ја оспорувам победата на Ливерпул ама дека беше пеналот престрог беше(да не речам непостоечки нешто слично како на Њукасл што му ги судеа лани против Арсенал)

Нема везе веќе ниту една одлука не ме чуди во ПЛ, судиите се очајни и најлоши од сите топ лиги во европа
Значи? Не си ја гледал утакмицата гледаш од едно видео кое што е 360p ништо не можиш да видиш..
Седни изгледај една утакмица па коментирај , ЧИСТ ПЕНАЛ БЕШЕ ТОЈ , ГО УДРИ ВО КОЛЕНО !

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Значи? Не си ја гледал утакмицата гледаш од едно видео кое што е 360p ништо не можиш да видиш..
Седни изгледај една утакмица па коментирај , ЧИСТ ПЕНАЛ БЕШЕ ТОЈ , ГО УДРИ ВО КОЛЕНО !
Гледав 10 минути хајлајтси а и го гледав пеналот и на подобро од 360п на неколку места.
Не треба да сум го гледал цел натпревар за да видам дали било пенал или не, доволно се тие 2 минути околу пеналот...

http://footyroom.com/manchester-city-0-1-liverpool-2012-01/
Дури и коментаторот вика "He made most of it" или може за Сити е?
Агер се ваља ко пичка некоја за да изнуди пенал така да не е ЧИСТ ПЕНАЛ у никој случај... Барем да бидат константни со одлуките...

Ајт со здравје

П.С. Мило ми е што победи Ливерпул и ги хејтам Сити ама сум само реален, немаше пенал исто како што немаше црвен за Компани у ФА.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Дури и коментаторот вика "He made most of it" или може за Сити е?
Не, потполно неутрален е коментаторот и покрај тоа што стримот е cityTV :facepalm:

Инаку чист пенал потоа го покажаа и од поблиску имаше контакт и високо крената нога сосема заслужен пенал.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Не, потполно неутрален е коментаторот и покрај тоа што стримот е cityTV :facepalm:

Инаку чист пенал потоа го покажаа и од поблиску имаше контакт и високо крената нога сосема заслужен пенал.
Има контакт меѓутоа минимален и да Агер го изнудува пеналот со неговата реакција...
Види го судијата од каде гледа и објасни ми како по која логика он би можел да го види ударот кога воопшто не ја гледа таа страна од играчот, т.е. му гледа на Агер у грб/страна. Одлуката му е на основа на театралното паѓање на Агер.

Значи да повторам ако има правило дека ова е пенал нека ги судат сите вакви пенали а не да има двојни аршини за сите тимови. Можам да ти покажам уште 15 стартови поостри од овие каде што немало досуден никаков пенал...

Ама нема везе ај заеби не планирам и пнатека да се објаснувам. Дури и за Арсенал да беше пеналов ќе тврдев дека е поклон...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Значи поголеми к*ртони од навивачи на Ливерпул нема.
Му викаат "You're nobody", а они се тие што следат и манијачат кола на познат фудбалер. :tapp:
А со истава логика, што испаѓа кога ти ги коментираш куртоните Ливерпулски, кои биле такви какви што се пошо го следеле Насри.

:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom