Бриши БСплеерот и тури ГОМплеер и КМплеернекој совет за пресно форматирано компјутерче нешто што имам пропуштено да инсталирам и нешто што вие би ми препорачале некое програмче или некој гадџет
win 7 ultimate 32bit
Не сакам да си признаам дека сум шизофреничен.и шо е заклучокот? те реметел виндоусот? не те пуштал а си ја пишувал вистинската шифра? xDD
друже... проблемов бил помеѓу столчето и тастатурата, крај на муабетот.
Javaнекој совет за пресно форматирано компјутерче нешто што имам пропуштено да инсталирам и нешто што вие би ми препорачале некое програмче или некој гадџет
win 7 ultimate 32bit
Скенирај прво со антивирус и Malwarebytes па случајно да не има нешто заразноЕдно нубско прашање, иам Windows 7 Ultimate (пиратски, разбира се) и кога ќе го уклучам компјутерот најнормално си работи, без никакви кочења и слично.
Но, по некое време ќе одлепи нешто и ќе се закочи, и кога кликам на иконите на десктоп не ги отвара, ниту старт менито, ништо. Единствено решение ми е да му напраам рестарт на компјутерот, и после рестартот си продолжува нормално да работи. Вака ми се закочува барем еднаш у денот, ама секој ден. Има некое друго решение за кочењево за да не морам нон стоп исклучи-уклучи да му праам на комјутерот?
и кај мене има така правено, и со CCleaner ќе исчистам се и пак ке го преинсталирам тоа и ќе работи.... незнам до ден денес што му еШто е финтата со ова Gadget - ов за време, до пред некој ден си покажуваше температура и прогноза, сега ми пишва "Service not available in yyour region." Знае некој?
Епа немам инсталација за тоа, од Windows - от си е.и кај мене има така правено, и со CCleaner ќе исчистам се и пак ке го преинсталирам тоа и ќе работи.... незнам до ден денес што му е
Стај си друг и онака тапа е тој стандардниот.Епа немам инсталација за тоа, од Windows - от си е.
Ок е, нема везе ќе му најдам некое решение...
http://yowindow.com/Што е финтата со ова Gadget - ов за време, до пред некој ден си покажуваше температура и прогноза, сега ми пишва "Service not available in yyour region." Знае некој?
Зависи сеа за што го користиш компјутерот, можеш да го ставиш и Адобе пакетот, гимп, мимп, такви работи.некој совет за пресно форматирано компјутерче нешто што имам пропуштено да инсталирам и нешто што вие би ми препорачале некое програмче или некој гадџет
win 7 ultimate 32bit
Фала за советот, ми помогна. Ја не сум ни имала инсталирано никаков anti-malware програм на комјутеров.Скенирај прво со антивирус и Malwarebytes па случајно да не има нешто заразно