Windows 7

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
и шо е заклучокот? те реметел виндоусот? не те пуштал а си ја пишувал вистинската шифра? xDD
друже... проблемов бил помеѓу столчето и тастатурата, крај на муабетот.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
некој совет за пресно форматирано компјутерче нешто што имам пропуштено да инсталирам и нешто што вие би ми препорачале некое програмче или некој гадџет :)
win 7 ultimate 32bit

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
некој совет за пресно форматирано компјутерче нешто што имам пропуштено да инсталирам и нешто што вие би ми препорачале некое програмче или некој гадџет :)
win 7 ultimate 32bit

Бриши БСплеерот и тури ГОМплеер и КМплеер
Бриши ВинРар тури 7зип
Авирата е сомнителна... препорака MSE од микрософт
Ти фали DAEMON TOOLS LITE
Ти фали klite mega codec pack

од мене толку..другите понатаму

G

galaxy

Гостин
и шо е заклучокот? те реметел виндоусот? не те пуштал а си ја пишувал вистинската шифра? xDD
друже... проблемов бил помеѓу столчето и тастатурата, крај на муабетот.
Не сакам да си признаам дека сум шизофреничен. :)
Пред тоа го апдејтирав. Можеби заебало нешто. Ама шифрата сигурен сум дека беше таа.
Пробав со сите шифри кои сум ги имал претходно и разни варијации на тема, ама пак ништо.
Шифрата беше на кирилица и тоа ја прави поголема шансата дека не сум одлетан со паметот.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
win 7 ultimate 32bit
Java
Foxit Reader (за pdf)
За mount програм, daemon или power iso

Член од
6 декември 2010
Мислења
238
Поени од реакции
158
Едно нубско прашање, иам Windows 7 Ultimate (пиратски, разбира се) и кога ќе го уклучам компјутерот најнормално си работи, без никакви кочења и слично.
Но, по некое време ќе одлепи нешто и ќе се закочи, и кога кликам на иконите на десктоп не ги отвара, ниту старт менито, ништо. Единствено решение ми е да му напраам рестарт на компјутерот, и после рестартот си продолжува нормално да работи. Вака ми се закочува барем еднаш у денот, ама секој ден. Има некое друго решение за кочењево за да не морам нон стоп исклучи-уклучи да му праам на комјутерот?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Едно нубско прашање, иам Windows 7 Ultimate (пиратски, разбира се) и кога ќе го уклучам компјутерот најнормално си работи, без никакви кочења и слично.
Но, по некое време ќе одлепи нешто и ќе се закочи, и кога кликам на иконите на десктоп не ги отвара, ниту старт менито, ништо. Единствено решение ми е да му напраам рестарт на компјутерот, и после рестартот си продолжува нормално да работи. Вака ми се закочува барем еднаш у денот, ама секој ден. Има некое друго решение за кочењево за да не морам нон стоп исклучи-уклучи да му праам на комјутерот?
Скенирај прво со антивирус и Malwarebytes па случајно да не има нешто заразно :нинџ:

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
Што е финтата со ова Gadget - ов за време, до пред некој ден си покажуваше температура и прогноза, сега ми пишва "Service not available in yyour region." Знае некој?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Што е финтата со ова Gadget - ов за време, до пред некој ден си покажуваше температура и прогноза, сега ми пишва "Service not available in yyour region." Знае некој?
и кај мене има така правено, и со CCleaner ќе исчистам се и пак ке го преинсталирам тоа и ќе работи....:D незнам до ден денес што му е :D

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
и кај мене има така правено, и со CCleaner ќе исчистам се и пак ке го преинсталирам тоа и ќе работи....:D незнам до ден денес што му е :D
Епа немам инсталација за тоа, од Windows - от си е.
Ок е, нема везе ќе му најдам некое решение...;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
win 7 ultimate 32bit

Зависи сеа за што го користиш компјутерот, можеш да го ставиш и Адобе пакетот, гимп, мимп, такви работи.
Можеш да си инсталираш и cnet tech tracker, скенира кога ќе сакаш ти и ти кажува ако имаш софтвер кој ти е outdated.

Член од
6 декември 2010
Мислења
238
Поени од реакции
158
Скенирај прво со антивирус и Malwarebytes па случајно да не има нешто заразно :нинџ:
Фала за советот, ми помогна. Ја не сум ни имала инсталирано никаков anti-malware програм на комјутеров.:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom