Jack Nolan
Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Глупости ова е само концепт колку што е убаво толку е и грдо со 8 алусплуци е прегрдо а и да влези во сериско производство ќе влези за едно 4-5 години !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Панамера да ама ФФ не е такво возилоСтана мода позади скапите автомобили да ги прават како ајкули прво Panamera потоа FF сега ова но сеуште е концепт.
За да им конкурира на тие што ги наброја треба да ги исфрли ниските класи. Иначе мондеово комотно може да се носи со ауди 4ка рамо до рамоШто и да измисли/направи Форрд пак ќе биде после Мерцедес,Ауди Бмв.Може да се теши зашто е само пред Фолксваген
Панамера да ама ФФ не е такво возило![]()
Да имаш пари да ја купиш колава нема да се пикаш по коли за да добиеш малку "квалитетно време".Со ова преградава на средина ми личи како да нема простор за асален секс .. штета а ќе ја земев во план колава![]()
Ова е единствено ферари кое ми е грдо. Панамерата е убава, ваква е ко ферариво во тој стил ама убава е, а овааа...... ко мазда 3 од 18000 евра е.