NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
G

grande-juve

Гостин
Ај сефте и за Вашингтон, и да, ја гледав минесота 20 разлика губат и си свртев на Оклахома-Мемфис и после на Шарлот-Хјустон кога на крај беше тесно, и после пак пуштам Минестоа и гледам ги стигнале, ќе биде јако 2-ро полувреме и таа и Оклахома

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494

Дерик Роуз у секое време пред Крис Пол, заебите тој муабет одговарал на овој тим Пол, не одговарал !

Д-Роус е моментално во најдобрите 3 играчи по форма во Лигата , лани беше најдобар, ЦП 3 со ништо апсолутно не заслужува да игра пред него во стартниот тим !!!

M

marko 1996

Гостин
Јас Harden би го земал пред Kobe. Јесда овој е играчиште ама помина неговото, го мачат повреди веќе. Не ми се верува како можеле да ги викнат Billups, па и Deron Williams пред Harden. Дечкото ми е еден од поомилените играчи па затоа сум можеби пристрасен малку, али ипак у моментов мислам дека е пред овие тројца, реално.

Edit: И E. Gordon не го видов.
И после ова со Феникс пак би го земал Харден?

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
И после ова со Феникс пак би го земал Харден?
Секако. Не мењам мислење за играч после една утакмица на која и не бил толку очаен 2/3 за три, 4/4 за еден поен. Да се судеше по една утакмица ваљда Kobe после онаа беда кога имаше 6/28 (чинам), би бил далеку и од список на 40 играчи не на овие 21. Harden според мене е меѓу најдобрите на негова позиција (2ка). Секако дека број еден у таа конкуренција е Wade, али со оглед на тоа што овој е 7 години постар очекувам во иднина Harden да биде токму тој - најдобриот. И доколку остане у Oklahoma да бидат со Durant главни носители на играта, а доколку си отиде у друг клуб да биде тој лидер баш како што е Durant у Oklahoma, Rose у Chicago, Kobe у Lakes итн.

И да, ваљда мислеше на Memphis не на Phoenix.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Како бе според една утакмица заклучувате дали играч треба да биде земен на список за репрезентација,ако е така Гордон не треба меѓу 50 да биде ,добар е и се ама играше во многу слаба екипа и плус сезонава влече повреда цело време.
Харден ,со каква леснотија по 15-20 поена дава,со Сан Антонио 20 поена даде за помалце од 15 минути,последните минути на крај кога играше цело време им даваше на
помладиве што беа.
Дечкото е екстра играч ми станува еден од најомилените со Пирс !

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Kobe 48p (18-31)

--- надополнето: 11 јануари 2012 во 15:17 ---
Сега ќе ја гледам Клиперси на торент добро е шо никој нема искоментирано за утакмицата

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.601
Поени од реакции
35.421
Ти треба резултат од Клиперси... чек сега ќе пастирам бокс-скор. ;)

Така Коби се „гуши„ во последна четвртина, давајќи 15 од 17те последни поени на ЛА. Не е лошо за повреден „старец„ кој го ранкираа 7ми во НБА, а? :D

50че ќе си направеше без проблем, ама последните 20 и нешто секунди онака ладно си ги искулираа без обид за шут.

N

Nicky Santoro

Гостин
брат со ова дека играл повреден коби ми ги напрај цитрони
ти кажаа дека со таква повреда каква што ти викаш нема шанси да игра!
а за Кп3- роуз, незнам како може некој кп3 да го става пред дерик.
па уште читам повеќе асистенции ќе праел оти другиве поентери биле сите,... па кој куро тие поентери да бидат? нека биде роуз поентерот на местово од коби нека стават некој подобар асистент.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Wallace's averages at the Rose Garden: 22.5 pts, 7.0 rebs, 67% shooting. His averages on the road: 4.7 pts, 6.3 rebs, 16% shooting.

G

grande-juve

Гостин
Wallace's averages at the Rose Garden: 22.5 pts, 7.0 rebs, 67% shooting. His averages on the road: 4.7 pts, 6.3 rebs, 16% shooting.

Добро де, од три на гости изигра две лоши ама и цел тим на Портланд играше лошо во тие два порази, важно реванш ви направивме:). Пол ви беше просечен, а Грифин гледам сезонава барем двата натпревари со Портланд доста солидно шутираше од дистанца

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41

Дерик Роуз у секое време пред Крис Пол, заебите тој муабет одговарал на овој тим Пол, не одговарал !

Д-Роус е моментално во најдобрите 3 играчи по форма во Лигата , лани беше најдобар, ЦП 3 со ништо апсолутно не заслужува да игра пред него во стартниот тим !!!
еве мој човек :)

Kajgana Shop

На врв Bottom