Биди сигурен. Ќе има и молк во негова чест се надевам.Ептен жал ми падна,дечково душа оставаше штета што не му го продолжија договорот од Ристе 100 пати подобро ќе изиграше.Нека почива во мир,се надевам дека на првиот натпревар Ф.А. ќе го испоштува бар со една парола.
Тасовски е најдобро крило у цела лига, нема тука сомневање кога е во прашање Димче само тешко да дојде кај нас. На почеток на сезона сам му се нудеше на Ацо тој не го зема сакаше Американци да носи, истото и со Јане го направи, затоа и кога не тепаа Работнички у фаца му викаа и двајцата на Ацо кога ќе дадеа поен.Јас да се прашувам со две раце би ги трампал Тасовски и Ристе...
Тасовски бара раскинување на договорот
линк
И шест раце да имаш џабе ти е. Колку што зема Ристе за еден месец толку не зема Тасовски за 3 месеци. Нема шанси Ристе да прифати да отиде за мала плата во Работнички, знаејќи ја нивната финансиска состојба. Инаку и јас со отворени раце би го приме Тасовски, едно е добар играч, друго знаеш дека нема да засили некој конкурент.Јас да се прашувам со две раце би ги трампал Тасовски и Ристе...
Тасовски бара раскинување на договорот
линк