Фан клуб: МЗТ Скопје

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.312
Поени од реакции
46.869
Пред повеќе од 2 недели бил застрелан, во критична состојба бил и сега починал.

Нека почива во мир.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ептен жал ми падна,дечково душа оставаше штета што не му го продолжија договорот од Ристе 100 пати подобро ќе изиграше.Нека почива во мир,се надевам дека на првиот натпревар Ф.А. ќе го испоштува бар со една парола.

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Греота црњава еј :( , типот има многу тажна животна прича. Од цела фамилија сеа останува уште сестра му исто кошаркарка игра у Солун. Затоа и дојде кај нас да бидат блиску. Бедови :(

Нека му е лесна земја,
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 01:02 ---
Ептен жал ми падна,дечково душа оставаше штета што не му го продолжија договорот од Ристе 100 пати подобро ќе изиграше.Нека почива во мир,се надевам дека на првиот натпревар Ф.А. ќе го испоштува бар со една парола.
Биди сигурен. Ќе има и молк во негова чест се надевам.

Henry14

BAUCE
Член од
20 февруари 2009
Мислења
321
Поени од реакции
49
А дознавте како дошло до пукањето?
Почивај во мир ...

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Аууу колку жал ми падна за човеков,имав можност да го запознаам во живо, абе прекрасна личност! Оставаше срце на терен!
Лесна му земја.

Коментар од Гацов
R.I.P. Darnell-(.! Mi bese cest da ti bidam trener! Bese prekrasen karakter i prekrasen covek sekogas iskren i emotiven ! Vnese zivost vo mak basketot so tvoite potezi! Golem coveku pocivaj vo mir

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Нека му е лесна земја, многу го почитував без разлика што играше за МЗТ, се гледаше дека со срце игра, а денес малку се такви играчи. R.I.P. се надевам дека си на подобро место сега :(

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Имав прилика да се запознаам и да направам муабет со него како што кажа Тетоец прекрасна личност и човек кој го оставаше срцето на терен додека играше за МЗТ.
Rest in peace Djay. :(

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.544
Поени од реакции
770
Засекогаш ќе остане запаметен во срцата на навивачите. Не можев да поверувам кога прочитав. RIP мајсторе, нема да бидеш заборавен!

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Јас да се прашувам со две раце би ги трампал Тасовски и Ристе...
Тасовски бара раскинување на договорот
линк

Член од
23 август 2010
Мислења
39.926
Поени од реакции
116.353
линк
Тасовски е најдобро крило у цела лига, нема тука сомневање кога е во прашање Димче само тешко да дојде кај нас. На почеток на сезона сам му се нудеше на Ацо тој не го зема сакаше Американци да носи, истото и со Јане го направи, затоа и кога не тепаа Работнички у фаца му викаа и двајцата на Ацо кога ќе дадеа поен.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.544
Поени од реакции
770
линк
И шест раце да имаш џабе ти е. Колку што зема Ристе за еден месец толку не зема Тасовски за 3 месеци. Нема шанси Ристе да прифати да отиде за мала плата во Работнички, знаејќи ја нивната финансиска состојба. Инаку и јас со отворени раце би го приме Тасовски, едно е добар играч, друго знаеш дека нема да засили некој конкурент.

Kajgana Shop

На врв Bottom