O
Orion.
Гостин
МЈП поправниот есеј кога ќе биде спроведен?
епа јас кога пријавував лани имаше опција пријави ПРВ КОЛОКВИУМ пријави ВТОР и пријави ИСПИТ...али ни кажаја за поправни пријавување од тогаш до тогаш ...за испити таа дата...кај нас ги тргнаја датите така да прашај си го драги или љубиша ...Некој искуство за како се пријавува поправен колоквиум ? Преку Електронското досие има опција за Испит за колоквиум нема
поправните есеи мислам се спроведуваат после полагањето на поправните колоквиуми и полагањето на испитот...МЈП поправниот есеј кога ќе биде спроведен?
Епа ако е по стариот систем јас тука неможам да ти помогнам. Прашај некој од ланскиве генерации. Ние на испит по 3 4 прашања ке иаме само.Немам ништо во електронска форма , ние ги земавме од копиниците во мавровка..
--- надополнето: 6 јануари 2012 во 18:01 ---
А вие што сте по нов систем колку прашања имате на испит 70 ?? моја колешка ќе го полага сега , ама она не е по новиов систем , прашањето е дали испитите ќе бидат исти , да не има некоја фрка ?? и литературата по историја на право ја има во копирнициве ?? ај help
--- надополнето: 6 јануари 2012 во 18:02 ---
даааааааааааааse polozuva li obligaciono od prezentaciite ?
do ovaa septemvriska sesija koleski sto bile na polaganje im se padnale site prasanja od edni sto se vrtea so crveni sto se odgovorite ...Е ај сеа некој нека ми кажи како да спасиме живи глави од оваа филзозофија за 2колоквиум........толку е лошо напишана неразбирлива...ужасии.... прашања се паѓаат ли? иначе Камбовски ми предава ...па ако знае некој за совет нешто да пиши... ајде позз
лани ни даде есеј 2 протокол и 20 луѓе веднаш си станавме а во поправниот 3 прашања пак од воено и хуманитарно(изгледа тоа го обожава) и не беше тешко.Дечки, слушам муабети МЈП кај Елена Михајлоа на поени од есеј повеќе од 10 да не се надеваме... вистина е тоа или..........?
Бдв. кај најдовте прашања друштва?
Не, есејот го правеше одамна, само уште нема резултати, а во исчекување сме зашто више ги имаме направено двата колоквиума, а муабетиве се дека имала рестриктивен метод на оценување есеи.... значи дали е вистина дека не е дарежлива на поени од есеј или шпекулација?колеги есеј право на друштва што паѓа?
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 22:59 ---
лани ни даде есеј 2 протокол и 20 луѓе веднаш си станавме а во поправниот 3 прашања пак од воено и хуманитарно(изгледа тоа го обожава) и не беше тешко.
Не, есејот го правеше одамна, само уште нема резултати, а во исчекување сме зашто више ги имаме направено двата колоквиума, а муабетиве се дека имала рестриктивен метод на оценување есеи.... значи дали е вистина дека не е дарежлива на поени од есеј или шпекулација?
Јас немам есеј поени..... и како задоволен?Има резултати од есеј МЈП во електронско досие , сега се ставени поени од есеј во досие .
хммм...имаме ние многу прашања...али сите се копирани и не се гледа дали имало црвено одговор ... аххххdo ovaa septemvriska sesija koleski sto bile na polaganje im se padnale site prasanja od edni sto se vrtea so crveni sto se odgovorite ...
za posigurno ako sakas ke ti gi pratam daj mi mailхммм...имаме ние многу прашања...али сите се копирани и не се гледа дали имало црвено одговор ... ахххх