Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Никаде не сум го рекол тоа...
Наредно прашање на Хмкало

„А брат више кога Тевез не доаѓа за дербиво... има шанси стујардесата да му го испуши во авион? “

Да да ви ги разбирам муабетиве Пандев кога ни го натопори пред 2 години од слободен играше цела сезона за Лацио. И јас тоа викам Мексес две по ред да изигра нема шанси што ти е од вчера стана од инвалидска количка па неможел да игра две утакмици по ред. Правите разлика од тоа вие што неможете два дена по ред да се појавите на игралиште/сала/балон и животот на еден професионален фудбалер?

Тевез итоа како ќе беше фактор за наредниов викенд. Кој прост тренер би оставил на случајот и би се излажал за тоа еј овој им дојде пред два дена и нема шанси да игра! Пак го заборавате професионализмот! Со што заслужил да игра пред Пато и Робињо? А овие бе со што заслужиле годинава вие да ги правите незаменливи. Доколку беше се толку сјајно немаше ни да ја има идејата Тевез!

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.543
Поени од реакции
15.035
Наредно прашање на Хмкало

„А брат више кога Тевез не доаѓа за дербиво... има шанси стујардесата да му го испуши во авион? “
Па, можеш и ти да си одговориш на прашањето!!! Што е разликата помеѓу моето нема да влијае неговото доаѓање на дербито и твоето ќе влијае (и јас нагаѓам и ти нагаѓаш)?! :) Значи, веќе кога си размислувал на таа тема, па постави и прашање, најверојатно имаш и некое мислење како одговор.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Ако правиме муабет само за дербито тогаш дефинитивно ќе им биде сеедно.
Како бе исто :facepalm: , па уште и дефинитивно... бар да кажеше дека за нијанса ќе направеше разлика.

За ова дерби исто ќе му биде, затоа што исто ќе му биде и на Милан. Што нема тука логика? Доаѓа играч кој со месеци не тренирал со екипа, а со Милан ќе има само два-три тренинзи, а на таа позиција ги има Ибра, Робињо, Пато. Сите здрави, сите спремни. Раниери и сега има проблем за размислување како што велиш, а тоа е дали ќе игра Пато или Робињо, веќе ако гледаме така. И баш затоа што тоа се професионални тимови знаат дека Тевез нема да игра на дербито. Да беа аматери можеби ќе го пуштеа вака собран од улица. Тевез ако дојде во Милан, прв натпревар кој би можел да го почне е тој против Новара во купот...
Да беа Пато и Робињо во некоја страшна форма па тука немаше некоја разлика да направи присуството на Тевез, а во моменталниов случај прави разлика. Да кажеме дека нападот на Милан би бил Боатенг - Пато - Ибра и Робињо и Инзаги на клупа. Еве Робињо сигурно подоцна би влегол во игра и ако Милан е во негатива или се повреди Ибра ќе има потреба уште еден напаѓач да се внесе, сакаш да кажеш дека е подобро Инзаги да влезе отколку Тевез? Или пак не дај боже Емануелсон да го спасува натпреварот како втор напаѓач?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Како бе исто :facepalm: , па уште и дефинитивно... бар да кажеше дека за нијанса ќе направеше разлика.

Да беа Пато и Робињо во некоја страшна форма па тука немаше некоја разлика да направи присуството на Тевез, а во моменталниов случај прави разлика. Да кажеме дека нападот на Милан би бил Боатенг - Пато - Ибра и Робињо и Инзаги на клупа. Еве Робињо сигурно подоцна би влегол во игра и ако Милан е во негатива или се повреди Ибра ќе има потреба уште еден напаѓач да се внесе, сакаш да кажеш дека е подобро Инзаги да влезе отколку Тевез? Или пак не дај боже Емануелсон да го спасува натпреварот како втор напаѓач?
Teвез нема шанси да игра,не летајте толку иако би било добро да се види 10-15 мин како ќе сака да се докаже дека е ѕвезда :icon_lol:.Иначе што сте се напалиле на арапот не ве сфаќам?Јас ,лично не би сакал да го гледам Антонини два...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Па, можеш и ти да си одговориш на прашањето!!! Што е разликата помеѓу моето нема да влијае неговото доаѓање на дербито и твоето ќе влијае (и јас нагаѓам и ти нагаѓаш)?! :) Значи, веќе кога си размислувал на таа тема, па постави и прашање, најверојатно имаш и некое мислење како одговор.
Да имам мислење. Тевез е играчиште како сакаш врти ја! Остај ти што се лажат кај комшиките Лавеци им бил подобра опција... Хаха да ептен боље опција им е, така сака да размислуваат менаџментот на тимот. Прво беше Еј од 2010 лето почнува финансиски фер плеј и они пресреќни ќе имале многу заштедено у најповолна позиција биле жими газов, манипулирање со фановите ништо повеќе! Сега следи лето со Зарате и Форлан. Следното лето ќе биде еј имаме јака младинска школа верувајте ни. Да не имам дежаву или истото се дешаваше со Милан после 2007ма?

И да јас уште кога искочи ситацијата во Јунајтед бев со муабетот играчов мора да се има. Уште во времето кога во посед го имаше мафијашката агенција од Аргентина Тевез можеше да се земе за истиве пари! И тоа јас го имав напишано на форумов ама ретко кој е тука со стаж па да се сети...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.543
Поени од реакции
15.035
Ајде, вакви муабети никаде не водат. А, што ако сите се повредат? Ибра и Пато биле прва, па Робињо ќе влегол, па некој ќе се повреди, па ќе ни го треба Тевез. Кај отиде со сценариово, а башка твојот муабет беше дека Тевез би бил проблем за Раниери, демек таа комбинација (можност тој да игра) ќе го стави на мака при поставување на тактиката.

П.С. И Месбах тогаш може да биде фактор и подобро е да го доведеме пред дербито, затоа што може да ги зафати вирус играчите од средина, па ќе треба да влегува Антонини да игра средина... :) Дајте уозбилете се...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Teвез нема шанси да игра,не летајте толку иако би било добро да се види 10-15 мин како ќе сака да се докаже дека е ѕвезда :icon_lol:.Иначе што сте се напалиле на арапот не ве сфаќам?Јас ,лично не би сакал да го гледам Антонини два...
Збориме како фактор доколку би го имале ама јасна е стратегијата што ја објасни Тигар. И немора да значи дека нема да игра.Јак тренер знае и да прави изненадувања.Е ова би било јак сурпрајс за Интер!

Ај јас бегам од темава имам испити за полагање! И така Марли ќе се избаци во 4 ипол сабајле и ќе се обиде да пресече... што на к*ров муабет :icon_lol:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.543
Поени од реакции
15.035
Да имам мислење. Тевез е играчиште како сакаш врти ја! Остај ти што се лажат кај комшиките Лавеци им бил подобра опција... Хаха да ептен боље опција им е, така сака да размислуваат менаџментот на тимот. Прво беше Еј од 2010 лето почнува финансиски фер плеј и они пресреќни ќе имале многу заштедено у најповолна позиција биле жими газов, манипулирање со фановите ништо повеќе! Сега следи лето со Зарате и Форлан. Следното лето ќе биде еј имаме јака младинска школа верувајте ни. Да не имам дежаву или истото се дешаваше со Милан после 2007ма?

И да јас уште кога искочи ситацијата во Јунајтед бев со муабетот играчов мора да се има. Уште во времето кога во посед го имаше мафијашката агенција од Аргентина Тевез можеше да се земе за истиве пари! И тоа јас го имав напишано на форумов ама ретко кој е тука со стаж па да се сети...
Овој муабет прави го со тие во фан клубот Интер, јас се сложувам со тебе дека Тевез е играчиште и дека е подобра опција од Лавеци.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Ајде, вакви муабети никаде не водат. А, што ако сите се повредат? Ибра и Пато биле прва, па Робињо ќе влегол, па некој ќе се повреди, па ќе ни го треба Тевез. Кај отиде со сценариово, а башка твојот муабет беше дека Тевез би бил проблем за Раниери, демек таа комбинација (можност тој да игра) ќе го стави на мака при поставување на тактиката.
Па тренер кога прави тактика он не ја поставува само за првиот тим, тој треба да мисли за сите играчи кои претставуваат каква таква опасност за постигнување на гол. Демек ако Ибра е изваден од игра и Робињо влезе иста останува тактиката во одбраната? Нормално не, станува збор за различен тип на играчи, различно се марикраат и различно се пристпаува кон нив.

А тој муабет дали Тевез ќе игра или не ние може на кајгана да си го правиме, си има платени луѓе кои ќе си размислуваат како да се справат со него при евентуално негово играње.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Да класа е Тевез тука нема дискусија но без никаква воиграност со тимот и без тренинг некој 3 месеци вие очекувате Тевез да направи некоја разлика ?
Вака можеме до сабајле да тераме и секој ќе си остане на своето.Нека дојде прво он па реков лесно е после...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Да класа е Тевез тука нема дискусија но без никаква воиграност со тимот и без тренинг некој 3 месеци вие очекувате Тевез да направи некоја разлика ?
Вака можеме до сабајле да тераме и секој ќе си остане на своето.Нека дојде прво он па реков лесно е после...
Нема шанса ни на клупа да биде и да го земат да знаете..имаме доста напаѓачи не дека е Тевез слаб трансфер или па дека не е квалитетен играч нема веза но мене не ми прави кеиф подобро би било некој во средина класа играч за тие пари.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Тевез ќе игра позади напаѓачите, сакаат да земат еден кој ќе игра две позиции

Kajgana Shop

На врв Bottom