- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Stasser+Odo za Djamel Mesbah - Left Midfield/Left Back

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со 2 тренинга во новиот тим плус пред тоа нема тренирано 2-3 месеци тешко дека некој ќе го стави да игра на таква утакмица 90 минути.Не дека неможе ама шансите дека ќе изигра повеќе од 20 минути се скоро никакви.
п.с прво нека дојде он кај нас или кај комшиите па ќе видиме дали ќе игра или не ...![]()
Исто беше и со Снајдер кога дојде во Интер, па за 2 дена играше на дербито и го изигра на ниво. А претходно во Реал грееше клупа и башка беше лето.
Така да мене ме интересираше дали заради некојa Х причина нема да има право да игра или пак тоа е предвидување од страна на ^Capo^
Која ти е логиката дека тој ќе игра прва постава во дербито, па макар и утре дошол? За пет-десет минути е друга работа. После, зошто мислиш дека Тевез во моментот може да придонесе повеќе од Пато и Робињо? На крај, зошто мислиш дека Алегри би му дал предност? Мене воопшто не ми личи дека е Алегри таков тренер...
Никаде не сум го рекол тоа...
Штети тоа што неговата офф презентација би била на Сан Сиро(баш на дербито) пред дел од фановите на комшиите, играчите и нивниот претседател.Па, зошто тогаш би ни наштетило неговото неиграње на дербито, ако не си го рекол сето тоа? Ако шансите да игра се скоро никакви, тогаш каде е проблемот со тоа дали ќе дојде или нема да дојде пред дербито?![]()
Штети тоа што неговата офф презентација би била на Сан Сиро(баш на дербито) пред дел од фановите на комшиите, играчите и нивниот претседател.![]()
![]()
Па, зошто тогаш би ни наштетило неговото неиграње на дербито, ако не си го рекол сето тоа? Ако шансите да игра се скоро никакви, тогаш каде е проблемот со тоа дали ќе дојде или нема да дојде пред дербито?![]()
Се ставив од аспект на Интер и на тактички план, еве конкретно Раниери не смее аматерски претпоставки да си прави дека со сигурност нема Тевез да игра, или пак дека лошо би изиграл. Сакал нејќел, он сфаќа дека Милан со Тевез во нападот би имале поголеми опции кои не смеат да се игнорираат. Е сега голема е веројатноста дека Тевез и да дојде стартер нема да биде, а и прашање е колку минути би изиграл. Но како што реков на Интер најсигурно би им било веќе ако неможат да го донесат Тевез, тогаш да притискаат со понуди се додека не помине дербито.
Ти нема логика муабетот... Милан ги има Ибра, Робињо и Пато во нападот, а на Раниери најголем проблем ќе му бил Тевез. Доаѓањето на Тевез нема ништо да смени во играта на Интер и тактичката поставеност. Аматерски се претпоставките дека би играл, а не дека не би играл.
Ако правиме муабет само за дербито тогаш дефинитивно ќе им биде сеедно.Пак кажуваш нешто што не сум го спомнал, и да... ништо нема да смени во играта на Интер ако играат маалски фудбал можеби, зад Сан Сиро. Збориме за професионални фудбалски тимови кои вредат повеќе од пола милијарда евра, и тренер од серија Ц не би го игнорирал присуството на Тевез во противничкиот тим, а не па Раниери. Односно сума сумарум, сакаш да кажеш дека на Интер исто би му било дали Милан ќе биде засилен со Тевез или не? Ова помалку логика има од моето.
Пак кажуваш нешто што не сум го спомнал, и да... ништо нема да смени во играта на Интер ако играат маалски фудбал можеби, зад Сан Сиро. Збориме за професионални фудбалски тимови кои вредат повеќе од пола милијарда евра, и тренер од серија Ц не би го игнорирал присуството на Тевез во противничкиот тим, а не па Раниери. Односно сума сумарум, сакаш да кажеш дека на Интер исто би му било дали Милан ќе биде засилен со Тевез или не? Ова помалку логика има од моето.
Одо + Старсер без никаква доплатаИнаку Милан потврдија дека се пред купување на Месбах, трансферот би бил околу 500.000 евра плус некој младинец. Новиот Ночерино?![]()