Шербеџија ќе го носи Бред Пит во Скопје?

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ејјјјј јас паамтам :D
Памтам бев малечка, со мајка ми и со уште некој возевме, идевме на одмор ли, не ми текнува точно, памтам се беше блокирано, имаше луѓе, ептен бев возбудена кога видов све тоа... :pos: Детиште!
Иначе некој од тоа време кажуваше дека Клуни седел у некој кафич во Охрид и дека бил позитивно изненаден што не му рипаат луѓе, што го оставаат на мира. :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Памтам бев малечка, со мајка ми и со уште некој возевме, идевме на одмор ли, не ми текнува точно, памтам се беше блокирано, имаше луѓе, ептен бев возбудена кога видов све тоа... :pos: Детиште!
Иначе некој од тоа време кажуваше дека Клуни седел у некој кафич во Охрид и дека бил позитивно изненаден што не му рипаат луѓе, што го оставаат на мира. :)
хахахахах како си се израдува како детенце бравоооо :pos:(y)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Повеќе се израдував за тоа што Раде ќе снима филм во Македонија бидејќи е човек што стварно искрено ја сака земјава.А Бред ќе го пуштиме во Александар Палас во најлуксузниот апартман,знаете оној кај што паѓа кровот навечер:pos:

S

Shellshock nam67

Гостин
e toa e da se cudis na narodecov nas covekot si setase na kej vo ohrid i retko koj mu priogjase da mu zeme avtogram e vreminja bea toa dobri (y) togas imav 15 godini

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Повеќе се израдував за тоа што Раде ќе снима филм во Македонија бидејќи е човек што стварно искрено ја сака земјава.А Бред ќе го пуштиме во Александар Палас во најлуксузниот апартман,знаете оној кај што паѓа кровот навечер:pos:
Не паѓа туку се пали. Ако мислиш на оној апартман што му го спремивме на принцот од Катар.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Одлична вест, кога можат најпознатите холивудски ѕвезди, Силвестер Сталоне, Арнолд Шварценегер, Чак Норис и останати да снимаат филм во Софија зашто некој да не снима и во Скопје. Раде Шербеџија е човек кој ја сака Македонија. Прошлата година беше гостин на ФОН, каде што Сефер Цановски му даде нешто како одликување. Незнам до каде е планот со снимање филм за ФОН во кои ќе бидат вклучени студентите од Факултетот за Детективи и Безбедност и други факултети на ФОН, под сценарио на Мето Јовановски, во кои една од главните улоги треба да биде и Раде Шербеџија.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па тоа затоа што не се траскаме толку од земја, ко во Америка, на пример. Поише од страна ќе фаќаме сеир, него да бидеме напаст и да трчаме по него или неа или кој и да е. :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
e toa e da se cudis na narodecov nas covekot si setase na kej vo ohrid i retko koj mu priogjase da mu zeme avtogram e vreminja bea toa dobri (y) togas imav 15 godini
Помеѓу дебар и струга беше тој мостот мислам, затворен патот беше со денови

S

Shellshock nam67

Гостин
Одлична вест, кога можат најпознатите холивудски ѕвезди, Силвестер Сталоне, Арнолд Шварценегер, Чак Норис и останати да снимаат филм во Софија зашто некој да не снима и во Скопје. Раде Шербеџија е човек кој ја сака Македонија. Прошлата година беше гостин на ФОН, каде што Сефер Цановски му даде нешто како одликување. Незнам до каде е планот со снимање филм за ФОН во кои ќе бидат вклучени студентите од Факултетот за Детективи и Безбедност и други факултети на ФОН, под сценарио на Мето Јовановски, во кои една од главните улоги треба да биде и Раде Шербеџија.
pa da ti kazam ne ti e losa idejava :), ako cita Grujo :icon_lol: eve mu ideja za investicii (da ne prajka ekonomski promotori po svet :pos:) od site istocno evropski zemji sekako deka Makedonija moze za poeftini pari da im iznajmua prostor za snimanje na filmovi.
sekoj cest za Rade (y)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Море како на Бредалина им иде со посвојување деца, ја би ги заклучил моите во подрум да ги имав.

Kajgana Shop

На врв Bottom