Вагинална манипулација

Девојки дали и колку често манипулирате со мажите за да ги остварите своите цели?

• Секогаш

Гласови: 7 46,7%
  • Никогаш

Гласови: 3 20,0%
  • Понекогаш

Гласови: 5 33,3%

• Вкупно гласачи
    15

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Тоа се само наши машки преправања и манипулации да дојдеме до вагина “Ауу шуба ти е косата... “ Убо ти се слага чантата со чизмичките“, “Не не секако дека не си дебела“ “Само тебе те сакам“..... Ние имаме зацртано цел и пат до неа и ќе напишиме и семинарска и ќе даиме комплименти и ќе одглумиме предигра, попожртвовани сме од партизаните на Неретва ко ќе треба да се дојде до вагина!
da, ama zavisi koj paga na takvi komplimenti i provokacii , togas ne na Neretva koja sakas bitka vodi ja dzabe e -bitkata e veke izgubena uste na prvi front

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
da, ama zavisi koj paga na takvi komplimenti i provokacii , togas ne na Neretva koja sakas bitka vodi ja dzabe e -bitkata e veke izgubena uste na prvi front
Постојат и фронтови и битки за кои и не вреди да се жртвуваш.

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
I gave that bitch а homework, bitches love homeworks.
јас пенисуално манипулирам со жените на факс им давам домашна и они мислат дека ке легнат со мене хахахах кој глупачи се уште немаат појма

Член од
9 јануари 2012
Мислења
53
Поени од реакции
21
Манипулирам со сите, и жени и мажи, но погрешно е да се сфати тоа како нешто лошо.
Навистина, манипулирам и за да продадам, и полесно ми е со мажи, но манипулирам и за да помогнам на своите пациенти.
:cuc: sekoja cest za iskrenosta,
zenite manipulirale, manipuliraat i ce manipuliraat...
od druga strana slatko e ponekogas da si manipuliran ;)

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Не станува збор за еден ист маж, пример девојката која што ја познавам, секој ден бара од најмали до најголеми услуги од различни мажи, и овие и ги исполнуваат, пример на факултет со тип што никогаш не направила муабет одеднаш му се лепи и го шмека и му бара семинарска да и напише и овој прифаќа, а во толку години ниту еден збор не зборнале, и откако ќе и напише семинарска пак не му прави муабет како да не се познаваат, ни здраво не му вика, после иде кај друг го шмека и бара семинарска да и напише, и овој прифаќа, не се враќа кај истиот. Друг пример, иде во дискотека му се става на тип и сама му вика частиме пијачка, типот напален и вика нарачај што сакаш, и оваа нарачува една од поскапите пијачки и со типот седи пет минути или воопшто не седи и си оди од него, по некое време му се става на друг тип го шмека си зема пијачка од него и си оди, и така цела вечер. Друг пример иде да става бензин, и му вика стави за 1000 ден. и додека типот и става бензин оваа го шмека, но стварно типкава е згодна и шармантна, и на крај му вади 500 ден. и му вика леле само толку сум имала, и сега што правиме, и типот и вика нема проблем дај ми само 500 ден., и постојано девојкава ова го прави секој ден со различни мажи, и ова се ситници во споредба со тоа какви услуги им има барано, и ги имаат исполнувано но никогаш не спие со нив.
Разбирам дека не се работи за ист маж. Знам дека кажуваш за повеќе. Ама тоа викам и јас, 5,8,10 мажи ке изманипулира, ама од 11иот ќе си го добие...другарка ти ако веќе не си го добила немој да мислиш и дека никогаш нема да си го добие.

Kajgana Shop

На врв Bottom