Вагинална манипулација

Девојки дали и колку често манипулирате со мажите за да ги остварите своите цели?

• Секогаш

Гласови: 7 46,7%
  • Никогаш

Гласови: 3 20,0%
  • Понекогаш

Гласови: 5 33,3%

• Вкупно гласачи
    15

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.838
Поени од реакции
20.304
Не ме роди мајка ми таква префригана да знам да мафтам мужи давајќи им надеж дека можеби и ќе ме легнат, нит пак сум се потрудила за такво нешто, се што имам во животот до сега, ми е створено со сопствен труд и чист образ јбга не сум од тие кои сакаат лесно да си го поминат животот, јас сум пред се борец на кој му е слатка победата ама со чисто срце а не со вагина.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Не ме роди мајка ми таква префригана да знам да мафтам мужи давајќи им надеж дека можеби и ќе ме легнат, нит пак сум се потрудила за такво нешто, се што имам во животот до сега, ми е створено со сопствен труд и чист образ јбга не сум од тие кои сакаат лесно да си го поминат животот, јас сум пред се борец на кој му е слатка победата ама со чисто срце а не со вагина.
Не мора да се правдаш;).

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
А со што друго може жена да манипулира маж?
Со памет?? карактер? став?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Гз кај жена ти е како апетисан, исто ко и цицки нозе... нешо да се занимаваш дур не дојде главното на менито - вагината. Секогаш на карајот од тунелот во машкиот ум е вагината,

Жената всушност е израсток околу вагината за кој мажот се држи за време на секс. Ништо повеќе.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
okolu doticnata bi rekol ...koga togas ce si sedne vo skut na nekoj koj ce i go kaze vicot so mravkata pa posle ce bide izvinete "salili smo se' ...ne moze vecno da se klosari za pijacka ,seminarska i drugi sitnici za koj ne vredi da si go izbrukas obrazot i dobies epitet na sponzorusa(vo moe vreme takvite se narekuvaa fuksi) koj mnogu brgu ce se prosiri i vece nema da pali, no sepak nikoj ne moze da bide izmanupuliran ako ne saka da bide izmanupiran, mada ima volovi na koi ne moze da im vleze vo glava deka vaginalnata manipulacija i penisovata sudbina se edno te isto.

Б

Бат Елохим

Гостин
Јас не разбирам нешто... А што има тој да и вика пијачка на некоја што така се појавува од никаде?
Демек јас седам на шанк и ми доаѓа некоја и ми вика: Викни ми пијачка?
Одма ќе и кажам: Од кај си ти ма? АЈ викни ми ти на мене...:icon_lol:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
такво лошо време дојде, начекаа овци па ќе стрижат, у времето на радапцигер не било така....да верувам, но тоа време одамна прошло.

иначе мојата ситуација беше следна, една „другарка'' ми кажа оти ќе дала некому 2000 денари за да и направи power point презентација од 15 слајда на тема Кариери, мене ми падна криво зашто да дава пари за џабе, и се понудив јас да и ја направам и викам ќе зееме ќе ги испиеме парите, она се сложи, нормално ја средив за пола саат, девојчето си доби максимум бодови, а јас добив кафана пиење па дискотека на нејзина сметка цела вечер....

кој кого изманипулирал, семинарската и пијачките се на две различни страни во мојов случај.

п.с. Луси не се правда, ниту кажува мислење, туку самата себе се фали во врска со темава, умре циганката :smir: шала

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Се манипулир со нешто шо имаш ти а нема друг или со нешто шо имаш повеќе од другиот.
Зато е невозможно жена да манипулира маж со нешто друго освен со вагина.

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Се манипулир со нешто шо имаш ти а нема друг или со нешто шо имаш повеќе од другиот.
Зато е невозможно жена да манипулира маж со нешто друго освен со вагина.
aha so bilo rabotata:)a ja pa mislev nesto drugo
a so dolgi kosi moze li,onaka zanosno koga mafta- toa sigurno ima poveke:P

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Кажи прав мушкарац треба сите пијачки да ги плаќа, и ако она се фати за новчаник он треба одма пред неа да го извади :) и да плати, само така може да се освои девојката или така нешто беше :) ?

Хахаха.. баш викендов имав ваква случка. Јас, другар и една негова другарка излезени во град. Типкава го ложи него цело време. Со мене чат, пат два реда муабет. Стига сметката да се плати. Јас си вадам пари за мене. Типката вади за неа, а другаров ја пресекува „што ти е ма, тргни парите, јас ќе платам“. Оваа као „не, не, јас да си платам“, а другарот „не бе јас ќе те частам“. И во еден момент типката погледнува накај мене и ја и викам „јас не плаќам за девојки“. Се стаписа. И викам „немој да ме сфатиш погрешно, ама 21 век сме... жените и мажите се рамноправни, а јас не сакам да ја нарушам таа ваша борба за рамноправност“. Типката занеме. Смотаниот другар плати за неа, а оваа после мене ми се убацуваше... :)

Инаку порано кога бев млад и зелен и кога ретко имав секс, дозволував девојките да ме манипулираат, баш како што кажа членот погоре, заради шансата за секс.
Сега откако созреав, а останав млад :)D), не дозволувам да ме манипулираат, но затоа почесто мастурбирам. ;)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
aha so bilo rabotata:)a ja pa mislev nesto drugo
a so dolgi kosi moze li,onaka zanosno koga mafta- toa sigurno ima poveke:P
Тоа се само наши машки преправања и манипулации да дојдеме до вагина “Ауу шуба ти е косата... “ Убо ти се слага чантата со чизмичките“, “Не не секако дека не си дебела“ “Само тебе те сакам“..... Ние имаме зацртано цел и пат до неа и ќе напишиме и семинарска и ќе даиме комплименти и ќе одглумиме предигра, попожртвовани сме од партизаните на Неретва ко ќе треба да се дојде до вагина!

Kajgana Shop

На врв Bottom