Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Дај сега нешто за иднината кажи кој ќе земиме и шо ќе земиме :sneaky:

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
дечки,би сакал да го вратат торес,да земат нешто поасално за бек :D

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Имаше шпекулации за Хоилет, треба да го земеме и онака имаме суфицит на нигери у тим :LOL: плус се поклопува со стратегијата на Америве со млади играчи, ем и енглез е ;)

пс. денес му е роденден на Лукас, нека му е среќен.

Енглез од Канада......

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Покрај најдобра одбрана во Премиер Лига ти сакаш друг бек?! Bullshit... И Торес, НИКАКО!
На лето нов бек - лев. Пошто Аурелио ќе бега - стаклен е,стар е и му истекува договорот
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 16:44 ---
:pos: го глеав на менаџер, кај сум видел Англија поима неам :LOL:

пс. superstarpizza, денес во 06:38, уште не си легнал или те разбудиле петлите? :X3: :P
Всушност има канадско и јамајканско државјанство. Е сега негде се спомнуваше на некој форум дека би можел да заигра за Англија. Да не има и англиско копуков? Можи како нашиве политичари е со неколку членски партиски книшки :LOL:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Компани 4 меча казна шо значи нема да игра утре ....
Јаја и Туре се на Африканскион куп , Балотели и Силва под знак прашалник , ќе биде тешко... ако имаат многу отсутни ,ама Кени ако не им се одмазди еве ве ....
0-2 доста би било у гости ,а после дома рутински 0-0 и не чека Вембли па зашто не и титула ... :)
Ипак ќе биде интересантно и тешко ....

Според мене Составот за утре : Reina , Glen , Skrtel , Agger, Enrike , Spearing , Gerrard , Adam , Bellamy , Downing и Carroll

Спиринг одлично го заменуе Лукас за сеа , Керол мора да проработи и има добар скор со Сити у Њукасл 2-ва гола и у Ливерпул 2-ва против нив , Даунинг со постигнатиот гол против Олдам му се крена самодовербата , мислам дека конечно ќе го покаже квалитетот кој го поседува , за Џеррард нема што да зборам - прав креатор , Адам у последно време слаби партии дава , мора да се спушти на земја и да се смири ептен е нервозен у последно време , Белами мора да почне од почеток у страшна форма е , дефанзива стандарт без никакви промени и на крај ми останува Реина , утре мора без кикс :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Аман бре со тој Хески :ROFLMAO:
Инаку ќе го лапниме Подолски. :D

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Покрај најдобра одбрана во Премиер Лига ти сакаш друг бек?! Bullshit... И Торес, НИКАКО!
Тоа е мое мислење,иако според мене Јунајтед ја имаат најдобрата одбрана..за Торес,сакам да се врати со таа форма шо си отиде .. па после со суарез салата ќе праат :DD

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Тоа е мое мислење,иако според мене Јунајтед ја имаат најдобрата одбрана..за Торес,сакам да се врати со таа форма шо си отиде .. па после со суарез салата ќе праат :DD
не јунајтед туку сити а до предходното коло со сити бевме двата тима со најдобра одбрана (најмалце примени голови) така да нелупај на празно

торес ако се врати со таа форма што отиде дури тогаш ќе нема лек за нас, последните шест месеци кај нас му беа топка незнаеше да погоди

не ни треба подолски , игуаин , гомез итн. ни треба уште еден ЏЕРАРД !

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Никој не рече дека ни треба Подолски. Само малку се пошегував :D

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Никој не рече дека ни треба Подолски. Само малку се пошегував :D
:D небеше воа наменето затебе шефе али 11 јануари дојде а драгата наша управа и чичко комоли некако како да се на скијање некаде отидени ни глас ни трага од нив а веснициве само шушкаат секој ден

керолчо го бараат во њукасл назад али мало сутра и ќе го добијат
демба ба малце го направија фаца во преодниов рок со клаузулата као демек сите го бараат....јас го неќам :)
бато хоилет гледајќи те по јутуб не си ми некој џокер кој ќе повлече сам по страна и слободно развива контри, а центаршутот ......

и да типче кое уште овој час би го вратил на енфилд е рајан бабел кој има уште година ипол од договорот со хофенхајм човекот е инспирација сам по себе :P

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
:D небеше воа наменето затебе шефе али 11 јануари дојде а драгата наша управа и чичко комоли некако како да се на скијање некаде отидени ни глас ни трага од нив а веснициве само шушкаат секој ден

керолчо го бараат во њукасл назад али мало сутра и ќе го добијат
демба ба малце го направија фаца во преодниов рок со клаузулата као демек сите го бараат....јас го неќам :)
бато хоилет гледајќи те по јутуб не си ми некој џокер кој ќе повлече сам по страна и слободно развива контри, а центаршутот ......

и да типче кое уште овој час би го вратил на енфилд е рајан бабел кој има уште година ипол од договорот со хофенхајм човекот е инспирација сам по себе :P
Спори се тие стално. Кога биле брзи :pos:
Керол останува
Ба, кажав - не значи дека ќе е добар и тука. И Керол во Њукасл даде 11 гола до Декември. Плус нешто се шушка за Ба дека имал проблеми со колената можел во секој момент да ја заврши кариерата ако потешко се повреди колку е точно не знам.
Хоилет ќе се најди ако дојди ионака Макси ќе бега ваљда од Макси е подобар
За Бабел се слагам. Со задоволство би го вратил ама тоа Кени нема да го врати. Тој го избрка нели

Kajgana Shop

На врв Bottom