Имаше шпекулации за Хоилет, треба да го земеме и онака имаме суфицит на нигери у тим плус се поклопува со стратегијата на Америве со млади играчи, ем и енглез е
пс. денес му е роденден на Лукас, нека му е среќен.
го глеав на менаџер, кај сум видел Англија поима неамЕнглез од Канада......
Покрај најдобра одбрана во Премиер Лига ти сакаш друг бек?! Bullshit... И Торес, НИКАКО!дечки,би сакал да го вратат торес,да земат нешто поасално за бек
На лето нов бек - лев. Пошто Аурелио ќе бега - стаклен е,стар е и му истекува договоротПокрај најдобра одбрана во Премиер Лига ти сакаш друг бек?! Bullshit... И Торес, НИКАКО!
Всушност има канадско и јамајканско државјанство. Е сега негде се спомнуваше на некој форум дека би можел да заигра за Англија. Да не има и англиско копуков? Можи како нашиве политичари е со неколку членски партиски книшкиго глеав на менаџер, кај сум видел Англија поима неам
пс. superstarpizza, денес во 06:38, уште не си легнал или те разбудиле петлите?
Тоа е мое мислење,иако според мене Јунајтед ја имаат најдобрата одбрана..за Торес,сакам да се врати со таа форма шо си отиде .. па после со суарез салата ќе праат DПокрај најдобра одбрана во Премиер Лига ти сакаш друг бек?! Bullshit... И Торес, НИКАКО!
не јунајтед туку сити а до предходното коло со сити бевме двата тима со најдобра одбрана (најмалце примени голови) така да нелупај на празноТоа е мое мислење,иако според мене Јунајтед ја имаат најдобрата одбрана..за Торес,сакам да се врати со таа форма шо си отиде .. па после со суарез салата ќе праат D
небеше воа наменето затебе шефе али 11 јануари дојде а драгата наша управа и чичко комоли некако како да се на скијање некаде отидени ни глас ни трага од нив а веснициве само шушкаат секој денНикој не рече дека ни треба Подолски. Само малку се пошегував
Спори се тие стално. Кога биле брзинебеше воа наменето затебе шефе али 11 јануари дојде а драгата наша управа и чичко комоли некако како да се на скијање некаде отидени ни глас ни трага од нив а веснициве само шушкаат секој ден
керолчо го бараат во њукасл назад али мало сутра и ќе го добијат
демба ба малце го направија фаца во преодниов рок со клаузулата као демек сите го бараат....јас го неќам
бато хоилет гледајќи те по јутуб не си ми некој џокер кој ќе повлече сам по страна и слободно развива контри, а центаршутот ......
и да типче кое уште овој час би го вратил на енфилд е рајан бабел кој има уште година ипол од договорот со хофенхајм човекот е инспирација сам по себе