Мa играта е лудило,Markus "Notch" Persson you, sir, are amazing!^ Башка, ретко која игра може да се пофали дека има in-game површина пет пати поголема од вистинската површина на планетата земја (еден блок во играта = 1 метар).![]()
И како vindictus !?!http://vindictus.nexon.net/Guides/Characters.aspx?tab=1 , играва ја гледав на јутубе , добра е ( бесплатна е) , симнете ја негде околу 1,8 ГБ , има 3 класи на херои (не ги знам кој се ) пробајте ја играва, еве ја во моментов ја симнувам попосле повеќе иноформации
kaj mene ne ja ukluchuva ja simnav , inache eden moj drugar ja igra :S pa spored videata vredi.. sho znam :SИ како vindictus !?!
Вреди да се симнува ?
Инвентивна да, најинвентивната, далеку од тоа. Мајнкрафт во принцип е дигитални коцки, лего. Лего постојат 50-60 години. Значи нешто ептен ново не е.Тооооо Цецоооо!! :pos2:Па да ти кажам Minecraft е можеби најинвентивната игра која излезе годинава,знам
Играта е супер, но не ја симнувај. Сеуште нема излезено европски сервери, можеш само со прокси да играш.И како vindictus !?!
Вреди да се симнува ?