- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Возат, и тоа без пензионериВозат ли денеска автобусите ?
Возат, и тоа без пензионериВозат ли денеска автобусите ?
П.с. абе никој го нема видено графитот кај зелено пазарче околу петочните вожњи?
Само што тешко таква личност да се вози со бус, претежно они возат некое „скромно“ количе.верувам дека ако ти почнела муабет некоја плавуша со така поистакнати гради ќе си реагирал исто и дека ќе била "ЈСП - случка која те нервирала"
Isto se zalat starcive deka ne mozat da stojat vo avtobus,a stom zastane avtobus prvi se onie sto trcaat od pocetokot na avtobuskata do krajot za prvi da se kacat na bus... pred 2 meseci samo sto sednav vo avtobus, bev premorena, edna zena si zastana nad mene i pocna da se dere kako nie mladite ne sme stanuvale, i na kraj na glas mi rece: devojce daj stani da sednam me bolat noze, mislis ke zaplace, takav faca cela ko izmorena, jas samo od kultura stanav iako i jas ne mozev da stojam, samo sto sedna, zenava si kulirase nasmeana, vesela...zatoa veke postovanje so stanuvanje na postari ne, osven ako jas nejkam da stanam...najcesto i te bockaat so tasnata, vrekata, sto i da inaat vo raka za da stanes...uzasii
Тоа светло синото кај устата, испод носот, не се бркови. Во заднината на отворената уста е прозорското стакло, можеби на некој ќе му личи на бркови, но не се.Со бркови
Тоа е третата станица откако ќе се исклучи автобусот од улица Џон Кенеди, кога ќе влезе во тоа уличето за накај долно топанско. Ќе ја познаеш по тоа што автобусот ќе застане одма до една фонтана од десната страна, а во близина има Тедико и пошта.Кај треба да се симнам со претпоследна 9ка, државна? Втор пат во животов одам натаму, врска си немам со 9ка како иде тоа
Pa zatoa sto nie sme nauceni taka inace karta treba da si kupis nadvor od bus, ali so samo 2-3 biletari toa e jbgнавистина ми се допаѓаат сега новите автобуси, двокатните и нископодните, навистина современи, се е ок...само имам една забелешка кај двокатните каде што се создава малку гужва (ако не и повеќе гужва) во купувањето билети ...