S
Stivie G
Гостин
е редно е веќе, следната МОРА да биде наша, сега тимот има потенцијал тоа да ни го овозможат и нас и на самите нив.Тој е тој вроден ентузијазам, што ние, фановите на Ливерпул го имаме...
е редно е веќе, следната МОРА да биде наша, сега тимот има потенцијал тоа да ни го овозможат и нас и на самите нив.Тој е тој вроден ентузијазам, што ние, фановите на Ливерпул го имаме...
Море ќе те потонам јас тебе во буре со вино. Доста кај цел ден ни струја ни телевизија сега и овде да се расправам треба?!!Продолжувате да тонете!
Ако и утре т.е сабајле немам телевизија ќе видиш шо е војна.Зошто го провоцираш...сеа сигурно спие, ама зошто осетил дека некој му има ваква реплика направена, ќе се разбуди и ќе почне војна
Јас па се мислам дека нема да се купува зимава...и да се купува, ќе биде име што уопште не е спомнато во весници...евентуално Демба Ба...само ради таа откупна клаузула од 10м....цела ебана ПЛ се обидува да го донесе ко што знам...!! И да, среќен роденден за ЛукиИмаше шпекулации за Хоилет, треба да го земеме и онака имаме суфицит на нигери у тим плус се поклопува со стратегијата на Америве со млади играчи, ем и енглез е
пс. денес му е роденден на Лукас, нека му е среќен.
Може може, само нигер да е само кој ке го чека таму до крајот на февруари да се врати од купотЈас па се мислам дека нема да се купува зимава...и да се купува, ќе биде име што уопште не е спомнато во весници...евентуално Демба Ба...само ради таа откупна клаузула од 10м....цела ебана ПЛ се обидува да го донесе ко што знам...!! И да, среќен роденден за Луки
Не се ни сомневам во тебе....летоска викаше Мата наш е од први Јуни...и ете, дојде кај нас....или не, абе кај игра сеа?Јас реков ќе се купи и ќе се купи!!!!!!!!!!!!
Абе јас реков и Агуеро дека е наш па и тој дојде. Гледаш Кени не ме сака Само контра ми оди. Ама важно се зеде некој. И сега викам ќе се земи некој и значи ќе се земи. Еве на пример Хазард ќе го земиме (ќе заврши во Сити на крајот)Не се ни сомневам во тебе....летоска викаше Мата наш е од први Јуни...и ете, дојде кај нас....или не, абе кај игра сеа?