Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Тој е тој вроден ентузијазам, што ние, фановите на Ливерпул го имаме... :)
е редно е веќе, следната МОРА да биде наша, сега тимот има потенцијал тоа да ни го овозможат и нас и на самите нив.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Продолжувате да тонете! :D
Море ќе те потонам јас тебе во буре со вино. Доста кај цел ден ни струја ни телевизија сега и овде да се расправам треба?!!
Се зафркавам............мака ми е сега легнувам ама ова ќе го кажам - ако не се донеси некој добар играч зимава упм се ќе фати. Не ми донесе Дедо Мраз поклон годинава (лош сум бил) па и овие ако не донесат до на лето ќе ги пцујам :sneaky:
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 03:09 ---
Зошто го провоцираш...сеа сигурно спие, ама зошто осетил дека некој му има ваква реплика направена, ќе се разбуди и ќе почне војна :pos::pos::pos:
Ако и утре т.е сабајле немам телевизија ќе видиш шо е војна. :mad:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Какви мечови не чекаат месецов, мх мх мх..

S

Stivie G

Гостин
Ме интересира реакцијата на фановите кога ќе се појави Евра на Енфилд. Овој натпревар ќе биде многу напнат но очекувам победа (y)

S

Stivie G

Гостин
Суарез се враќа против Тотенхем а не против Јунајтед како што сите очекувавме

Г

Гучи

Гостин
Имаше шпекулации за Хоилет, треба да го земеме и онака имаме суфицит на нигери у тим :LOL: плус се поклопува со стратегијата на Америве со млади играчи, ем и енглез е ;)

пс. денес му е роденден на Лукас, нека му е среќен.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Имаше шпекулации за Хоилет, треба да го земеме и онака имаме суфицит на нигери у тим :LOL: плус се поклопува со стратегијата на Америве со млади играчи, ем и енглез е ;)

пс. денес му е роденден на Лукас, нека му е среќен.
Јас па се мислам дека нема да се купува зимава...и да се купува, ќе биде име што уопште не е спомнато во весници...евентуално Демба Ба...само ради таа откупна клаузула од 10м....цела ебана ПЛ се обидува да го донесе ко што знам...!! И да, среќен роденден за Луки :)

Г

Гучи

Гостин
Јас па се мислам дека нема да се купува зимава...и да се купува, ќе биде име што уопште не е спомнато во весници...евентуално Демба Ба...само ради таа откупна клаузула од 10м....цела ебана ПЛ се обидува да го донесе ко што знам...!! И да, среќен роденден за Луки :)
Може може, само нигер да е :D само кој ке го чека таму до крајот на февруари да се врати од купот :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Јас реков ќе се купи и ќе се купи!!!!!!!!!!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Не се ни сомневам во тебе....летоска викаше Мата наш е од први Јуни...и ете, дојде кај нас....или не, абе кај игра сеа? :) :D
Абе јас реков и Агуеро дека е наш па и тој дојде. Гледаш Кени не ме сака (n) Само контра ми оди. Ама важно се зеде некој. И сега викам ќе се земи некој и значи ќе се земи. Еве на пример Хазард ќе го земиме (ќе заврши во Сити на крајот) :D
Ама за земање ќе земиме.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ајде малце час по историја ако некој воопшто го интересира:

Liverpool In Europe: The Wonder Years (1964-67)
Liverpool In Europe: The Quiet Man (1973-77)
Liverpool In Europe: Paradise Lost (1981-85)
The Treble (2000-01)

Kajgana Shop

На врв Bottom