Фан Клуб: Барселона

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.611
нели знаеш ти еспањол каков тим се ?? они газот ќе си продадат, ќе ојдат во 10та лига, ама битно барса да не е шампион
во 2007 или 2008 незнам баш која година точно беше, заради овие цигани не можевме да земеме титула во шпанија. само како што рече what goes around...comes back around ќе им се врати убаво
Сезоната 2006/07, кога тамудо го даде неговиот најпознат гол во кариерата на Камп Ноу.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Само една корекција до сите, РАЗЛИКАТА Е 2 БОДА, НЕ 5, ГИ ЗАБОРАВАТЕ 3ТЕ ОД КЛАСИКО !!!!!

Не сум во некоја состојба да пишувам за подетална анализа, утре со свежи мисли ќе пишам збор два за натпреварот ....
Немој и ти вака сега, па не сме ние фановите на Реал кој секоја година унапред си ги рачунаат 3-те бода на домашен терен, а после уствари го јадат немиен. Има време и за тој натпревар.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
И пак Пеп се заеба со посраната 3-4-3 тактика на гости.....
Уште мислам,се чудам и не можам да донесам еден заклучок.Што ли му беше на Меси?Дали не е 100 % спремен ? Дали немаше мотивација против овие? Дали мислите му беа кај златната топка или некој друг проблем....
Да дај Господ да паднат у 2ра лига кретените....

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
И пак Пеп се заеба со посраната 3-4-3 тактика на гости.....
Уште мислам,се чудам и не можам да донесам еден заклучок.Што ли му беше на Меси?Дали не е 100 % спремен ? Дали немаше мотивација против овие? Дали мислите му беа кај златната топка или некој друг проблем....
Да дај Господ да паднат у 2ра лига кретените....
братче па неможат секад да играт како ванземјанци. луѓе се и они. само што лани кога игравме слабо на некои утакмици барем среќата беше откај нас и извлечевме поволен резултат. оваа година среќата ни се сврте, а некои како овоа копелето шо судеше на утакмицата е како додатен шлаг на таа несреќа.
btw уште ништо не е готово, овие циганите од задрид ако сакат нека летат у ваздух како и секогаш, се додека не заврши сезоната во Примера ништо не е готово, така да главата горе и немој да сум чул уште еднаш да плукате по Пеп или играчите

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Сезоната уште не е готова,тоа се знае,сите знаат а и јас истотака сигурен сум дека може КАМБЕК да правиме.Но,многу се нервирам кога не даваме сигнали за победа,кога самите не сакаме да одиме на победа,како што тоа беше вечерва....Не се игра со 3 назад на вакво гостување.За мене среќа беше вечерва што извлековме бод,а камо ли победа.Не залагање на играчите,премногу грешење,слаба игра на гостински терен,сето тоа е резултат за -5 бода ...

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.611
Ако ја заслужуваме титулата, ќе ја освоиме, да знаете! Верувам во Пеп и момците. Овој еден кикс брзо ќе се заборави и ќе ни вратат со многу победи. Верувајте! :)
И да. Сите неправди кои ни се нанесени, дупло ќе се вратат. Секое лошо, за добро е.

Не знам што ми е, не сум бил толку ладен при кикс на Барса. Сеедно ми е, не знам зошто. Ептен позитивни мисли имам, како да знам дека ќе направиме Remuntada, успешна.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Нема неправда.Не се бориш 90 минути за победа,а сакаш да земиш 3 бода од пенал ( иако имаше пенал и 2 непостоечки офсајди) тоа е неправда за мене.
Знаев дека ќе киксираме денске и очекувава,после серијата победи со огромна гол разилка ( и местото беше идеално за кикс) но ни на крај памет не можев да замислам а и уште не верувам дека не се залагаа нашите фудблаери,поготово Меси.........

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.611
Многу неправди МНОГУ!
Можам да се кладам дека ако почнеме да броиме, имало повеќе судиски грешки на штета на Барселона, отколку во корист, барем во последите 2 сезони. ;)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Неможам да ве разберам, 17то коло, уште не е полусезона и викате немаме шанси за титула.. Ало, што ви е? Зарем Реал на 20 утакмици(не рачунај ЕлКласико, таму сигурно ќе ги убиеме :D) нема да кикснат? Не верувам у такво нешто, сигурно ќе кикснат и ние нормално е пак да кикснеме само работата е кој повеќе. И не заборавајте доаѓа февруари, месец во кој многу често праиме киксови после ФИФА вирусот. Ја мислам дека ако издржиме тогаш, наша е титулата. За играта и судиските грешки нема да коментирам, само ќе кажам дека Пеп не требаше да се брани последните минути, напротив кога го пушти Педо не требаше да го вади Санчез туку некој од средина и да напаѓаме до крај и исто и со Фабре и Кеита, не му е ова прв пат да се брани и да примаме гол у последните минути, али што е тука Реал треба да се плаши од нас, а не ние, они губат 135 утакмици по ред од нас.

П.С. Се молам само да поминат со Малага да ги згазиме у купот. :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Тоа е тоа...сами си го направивме ова.И покрај тоа што имаше судиски грешки во полза на противникот јас стојам на ставот дека нашите играчи се криви.Добро и тие се луѓе и не можат да играат како машини на секој натпревар.
Не знам зошто Пеп се одлучува секогаш на натпревари кога имаме тесно водство да го става Кеита а да извади напаѓач! Едноставно Барса не знае да се брани т.е наша одбрана е нападот,но ако се земе в предвид фактот дека имавме анемични напаѓачи вчера тогаш што знам можам да го оправдам тој потег!

Шансите за титулата не се изгубени.Долга е сезоната!
И дај ве молам немојте да ги рачунате 3-те бода од Ел Класико-то пред време (барем да не бидеме како децата од фан клуб Реал,не генерализирам).

И веќе не смееме да дозволиме кикс!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Можам да се кладам дека ако почнеме да броиме, имало повеќе судиски грешки на штета на Барселона, отколку во корист, барем во последите 2 сезони. ;)
:pos:
Со се оние на 5:0 резултат, коа заборавал судијата слободен да досуди за Алвеш да ја пуцне у 24 ред.

Kajgana Shop

На врв Bottom