Македонски пејачи со еден-два хита и крај

• Креатор на темата Креатор на темата denibas77
  • Време на започнување Време на започнување
Ја прекрстив темава за да не се дуплира со онаа што е наведена два поста претходно :)

Ако не си го знам подфорумот, ќе го едитирам цел :нинџ:

Тања Царовска сега живее и работи во Лондон, снима филмска музика. И да, најдобра поп пејачка која снимила песна на македонски јазик, ама фати туѓина-јабана...
Како на пример следнава песна :)

imase uste edna pejacka sol ne mi teknuva na imeto kako se vikase samo edna pesna imase i tolku ja snema od eterot nekade 1997 godina ako vi teknuva

imase uste edna pejacka sol ne mi teknuva na imeto kako se vikase samo edna pesna imase i tolku ja snema od eterot nekade 1997 godina ako vi teknuva
Таа година имаше неколку такви пејачки. Во мода беше да се биде пејачка и спотот да ти се врти на МС телевизија. Ако те пуштат на Сител или А1 беше ѕвезда :)

Таа година имаше неколку такви пејачки. Во мода беше да се биде пејачка и спотот да ти се врти на МС телевизија. Ако те пуштат на Сител или А1 беше ѕвезда :)
e sea po ime ne ja znam tipkava ama bese crna so plavi oci :D mnogu ubava.
zimska idila (kratka pantonima, ja barama na you tub ne mozam da ja najdam ali stvarno dobra riba :) ) nesto taka bese tekstot
ja davaa na pulsiranja taka bese mislam emisijata, i na zimsko rekreativna programa na mtv :)

e sea po ime ne ja znam tipkava ama bese crna so plavi oci :D mnogu ubava.
zimska idila (kratka pantonima, ja barama na you tub ne mozam da ja najdam ali stvarno dobra riba :) ) nesto taka bese tekstot
ja davaa na pulsiranja taka bese mislam emisijata, i na zimsko rekreativna programa na mtv :)
Ми текна кога го видов тоа „кратка пантомима“ :) Ја ради Бани Мањани гледав МС. Само не знам кај виде плави очи. :) У секој случај, добра песна.

Повелете:

Ми текна кога го видов тоа „кратка пантомима“ :) Ја ради Бани Мањани гледав МС. Само не знам кај виде плави очи. :) У секој случај, добра песна.

Повелете:

Bravo prijatele nea ja barav celo vreme ;)
tuku so bidna so devojkava ???
ja snema od scena samo eden hit i tolku :)

Bravo prijatele nea ja barav celo vreme ;)
tuku so bidna so devojkava ???
ja snema od scena samo eden hit i tolku :)
Има и друга песна, знам кога настапи со неа на Макфест ја запали цела сала:pos:. Од тогаш и се губи секаква трага.

Грешка е напишана на YouTube. Според коментарите, песната се вика Последен пат.

Има и друга песна, знам кога настапи со неа на Макфест ја запали цела сала:pos:. Од тогаш и се губи секаква трага.

Грешка е напишана на YouTube. Според коментарите, песната се вика Последен пат.

kako i da e barem togas bea peacki ne sega sekoja so dobro mini moze da bide peacka
a ova em seksi em ubavo pee :)

Во оваа група имаше три девојки, едната од нив е сега водителка на АБ (Елена Петковска), другата е Арабела, ја имам на FB но како што гледам не се занимава повеќе со музика, а третата воопшто и не ми текнува како се викаше. Имаа забавни песни, особено се сеќавам “Ла Ли Ла Ли Ла“ им беше доста голем хит еден период.

За овие немам апсолутно никаква информација, а песната е интересна и доста ја вртеа по радио-станици.

Полусестрата на Кристина Арнаудова со нејзиниот неславен еден единствен “хит“ :pos:

Нити со оваа девојка немам поим што се случува.

Ова е нешто поново, мислам дека беше актуелно пред 5-6 години.

А оваа се` нешто ми вели дека е водителката од Тротоар.

За Снежана Џеповска - мислам дека девојката замина во Британија и заради тоа се повлече од музиката, а Тања Царовска пред 1 година издаде албум на англиски јазик така да таа е сеуште актуелна (колку-толку).

Еве од мене допринес: :D

Овие имаа повеќе песни, ама ги снема па затоа и ги ставив

Знам дека ќе ми се смеат многумина, ама јас во тоа време бев седмо-осмо и некои од песните стварно ми се свиѓаа... :D

Екстра хит му беше оваа после имаше нешто не ги гаси свеќите па малце со Антонио Димитриевски и како иде после тоа чим си со него ги снемува:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom