Македонски пејачи со еден-два хита и крај

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.981
Ја прекрстив темава за да не се дуплира со онаа што е наведена два поста претходно :)

Ако не си го знам подфорумот, ќе го едитирам цел :нинџ:

Тања Царовска сега живее и работи во Лондон, снима филмска музика. И да, најдобра поп пејачка која снимила песна на македонски јазик, ама фати туѓина-јабана...
Како на пример следнава песна :)

S

Shellshock nam67

Гостин
imase uste edna pejacka sol ne mi teknuva na imeto kako se vikase samo edna pesna imase i tolku ja snema od eterot nekade 1997 godina ako vi teknuva

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.981
imase uste edna pejacka sol ne mi teknuva na imeto kako se vikase samo edna pesna imase i tolku ja snema od eterot nekade 1997 godina ako vi teknuva
Таа година имаше неколку такви пејачки. Во мода беше да се биде пејачка и спотот да ти се врти на МС телевизија. Ако те пуштат на Сител или А1 беше ѕвезда :)

S

Shellshock nam67

Гостин
Таа година имаше неколку такви пејачки. Во мода беше да се биде пејачка и спотот да ти се врти на МС телевизија. Ако те пуштат на Сител или А1 беше ѕвезда :)
e sea po ime ne ja znam tipkava ama bese crna so plavi oci :D mnogu ubava.
zimska idila (kratka pantonima, ja barama na you tub ne mozam da ja najdam ali stvarno dobra riba :) ) nesto taka bese tekstot
ja davaa na pulsiranja taka bese mislam emisijata, i na zimsko rekreativna programa na mtv :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
e sea po ime ne ja znam tipkava ama bese crna so plavi oci :D mnogu ubava.
zimska idila (kratka pantonima, ja barama na you tub ne mozam da ja najdam ali stvarno dobra riba :) ) nesto taka bese tekstot
ja davaa na pulsiranja taka bese mislam emisijata, i na zimsko rekreativna programa na mtv :)
Ми текна кога го видов тоа „кратка пантомима“ :) Ја ради Бани Мањани гледав МС. Само не знам кај виде плави очи. :) У секој случај, добра песна.

Повелете:

S

Shellshock nam67

Гостин
Ми текна кога го видов тоа „кратка пантомима“ :) Ја ради Бани Мањани гледав МС. Само не знам кај виде плави очи. :) У секој случај, добра песна.

Повелете:
Bravo prijatele nea ja barav celo vreme ;)
tuku so bidna so devojkava ???
ja snema od scena samo eden hit i tolku :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Bravo prijatele nea ja barav celo vreme ;)
tuku so bidna so devojkava ???
ja snema od scena samo eden hit i tolku :)
Има и друга песна, знам кога настапи со неа на Макфест ја запали цела сала:pos:. Од тогаш и се губи секаква трага.

Грешка е напишана на YouTube. Според коментарите, песната се вика Последен пат.

S

Shellshock nam67

Гостин
Има и друга песна, знам кога настапи со неа на Макфест ја запали цела сала:pos:. Од тогаш и се губи секаква трага.

Грешка е напишана на YouTube. Според коментарите, песната се вика Последен пат.
kako i da e barem togas bea peacki ne sega sekoja so dobro mini moze da bide peacka
a ova em seksi em ubavo pee :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Во оваа група имаше три девојки, едната од нив е сега водителка на АБ (Елена Петковска), другата е Арабела, ја имам на FB но како што гледам не се занимава повеќе со музика, а третата воопшто и не ми текнува како се викаше. Имаа забавни песни, особено се сеќавам “Ла Ли Ла Ли Ла“ им беше доста голем хит еден период.

За овие немам апсолутно никаква информација, а песната е интересна и доста ја вртеа по радио-станици.

Полусестрата на Кристина Арнаудова со нејзиниот неславен еден единствен “хит“ :pos:

Нити со оваа девојка немам поим што се случува.

Ова е нешто поново, мислам дека беше актуелно пред 5-6 години.

А оваа се` нешто ми вели дека е водителката од Тротоар.

За Снежана Џеповска - мислам дека девојката замина во Британија и заради тоа се повлече од музиката, а Тања Царовска пред 1 година издаде албум на англиски јазик така да таа е сеуште актуелна (колку-толку).

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еве од мене допринес: :D

Овие имаа повеќе песни, ама ги снема па затоа и ги ставив

Знам дека ќе ми се смеат многумина, ама јас во тоа време бев седмо-осмо и некои од песните стварно ми се свиѓаа... :D

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Екстра хит му беше оваа после имаше нешто не ги гаси свеќите па малце со Антонио Димитриевски и како иде после тоа чим си со него ги снемува:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom