Зошто атеистите немаат одговор на следниве прашања.

Член од
11 август 2011
Мислења
266
Поени од реакции
169
Пак се роди?!?! Па нели се роди пред две недели?
Ова Христос со два родендени бил.
Божанствено! ;)
Требаше да кажеш „Навистина се роди!“, што има врска колку пати е роден ;)

S

Sagan

Гостин
ateistite nemaat odgovor na mn prasanja zatoa sto se svesni za svojata covecnost I promenlivosta na kvant. i kval. na znaenjeto. ne se drski I bezobrazni kako teistite pa da tvrdat deka sve znaat.

so svesta za sopstvenoto neznaenje, ateistite se sekogas zedni za novo otkrovenie I novo iskustvo, dodeka teistite I po 2000 god. ke mu bidat prijatelcinja na avraam.

Член од
11 август 2011
Мислења
266
Поени од реакции
169
ateistite nemaat odgovor na mn prasanja zatoa sto se svesni za svojata covecnost I promenlivosta na kvant. i kval. na znaenjeto. ne se drski I bezobrazni kako teistite pa da tvrdat deka sve znaat.

so svesta za sopstvenoto neznaenje, ateistite se sekogas zedni za novo otkrovenie I novo iskustvo, dodeka teistite I po 2000 god. ke mu bidat prijatelcinja na avraam.
Де де, демек сите атеисти се такви, колку атеисти знам дека немаат никакво познавање на религија или наука. Најжедни за нови знаења се агностиците или религиозно неопределните. Другиве се тапа.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
269
Поени од реакции
69
Како си ги поминувате божиќните празници?Прашање до атеистите?

D

dystopian

Гостин
Како си ги поминувате божиќните празници?Прашање до атеистите?
Ја вчера глеав еден добар филм, постар беше и го имам гледано, со Џин Хекмен, пљачкаа злато од ајродром и еден куп сплетки се десија у меѓувреме, оној соработникот му ја легна жената, па она проба да го заебе на крај, али овој искусен ја надитри. Лудило од филм. Денес за ручек лазањи имав, убави беа, вчера спанаќ мислам. Иначе ја добро поминувам, распуст е, си уживам... и така то...

Ти шо праиш?

Член од
10 октомври 2011
Мислења
269
Поени од реакции
69
Јас бев во шопинг пошто Исус така рече:

Ти напрај нешто од паганските адети?
Јас не побарав совет од вас што да правам ,само упатив прашање.Ве разбирам дека многу тешко ви е во вакви денови...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.690
Поени од реакции
59.858
Јас не побарав совет од вас што да правам ,само упатив прашање.Ве разбирам дека многу тешко ви е во вакви денови...
Ами ете ти одговорив. Прашањето беше реторичко.

Многу ми е тешко денес не знам зошто...
Колку си ти збркано дете... :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Многу ни е тешко, зошто?
Затоа што не ни треба изговор да бидеме добри и човечни?
Затоа што не ни требаат посебни датуми у празници за да ги посетиме роднините, да подариме нешто на саканите?
За мене секој ден е Божиќ, а најтешко им е на оние на кои им треба специјална пригода за да бидат хумани.

Kajgana Shop

На врв Bottom