P
PewDiePie
Гостин
Ти виде за што беше досуден пенал или само рандом си сереш ?не е можно секое коло пенал за милан така ли лагат да станат шампиони...![]()
Ти виде за што беше досуден пенал или само рандом си сереш ?не е можно секое коло пенал за милан така ли лагат да станат шампиони...![]()
На криво го погледнале ПатоТи виде за што беше досуден пенал или само рандом си сереш ?
Не да ти нема врска муабетов... имаше контакт! Пато ја загради топката, стигна побрзо до нејзе а тој дефанзивецот од позади го шлапна по бут. Збори за инат колку сакаш ова беше еден од пореалнитеНа криво го погледнале Пато![]()
Не го видов пеналот, онака си троламНе да ти нема врска муабетов... имаше контакт! Пато ја загради топката, стигна побрзо до нејзе а тој дефанзивецот од позади го шлапна по бут. Збори за инат колку сакаш ова беше еден од пореалнитеза да пукнеш од мака xD
Od penalot na Milan ne zavisese pobedata odi kritikuvajte ja Roma koja dobi dva penali i toa im donese 3 bodoviне е можно секое коло пенал за милан така ли лагат да станат шампиони...![]()
Ајдееееее!!!Od penalot na Milan ne zavisese pobedata odi kritikuvajte ja Roma koja dobi dva penali i toa im donese 3 bodovi
Nikoj ne vi e kriv sto na Lece ne im dadovte 3+ pa hejtajte za drugite
имаше три пенала, а не дваOd penalot na Milan ne zavisese pobedata odi kritikuvajte ja Roma koja dobi dva penali i toa im donese 3 bodovi
Имаше посед пато? како што падна одбранбениот на аталанта така падна и пато...0 од пенал ама ајде..Ти виде за што беше досуден пенал или само рандом си сереш ?
зависи зависи, да не беше пеналот за 0-1 можеби 1-0 ќе е било што се глупирате...Od penalot na Milan ne zavisese pobedata odi kritikuvajte ja Roma koja dobi dva penali i toa im donese 3 bodovi
Каде ја загради бе немаше никаков посед на топката пато ја заградил цццц леееллеее нема реални луѓе...Не да ти нема врска муабетов... имаше контакт! Пато ја загради топката, стигна побрзо до нејзе а тој дефанзивецот од позади го шлапна по бут. Збори за инат колку сакаш ова беше еден од пореалнитеза да пукнеш од мака xD
ЕвеНе го видов пеналот, на некои места прочитав дека имало фаул у напад, али да не зборам на памет а и сеедно, нема назад, само да не го поебе Таљавенто дербито а од искуствата на Интер со него, поголема е веројатноста они да го јадат отколку Милан.
Да Тимче во право си да пукнеш ме изнасмеа овој Манфредини дух преку Пато ја имаше топкатаКаде ја загради бе немаше никаков посед на топката пато ја заградил цццц леееллеее нема реални луѓе...![]()
незз што се глупираш ама имало и поостри стартови каде нема осудено пенал а ова според мене нема веза нема ни посед ни ништо...Еве
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 18:07 ---
Да Тимче во право си да пукнеш ме изнасмеа овој Манфредини дух преку Пато ја имаше топката
Значи за да има старт треба Манфредини да иде на топка во случајов како он може да дојде до топката? Има контакт така да колку сакаш хејтај пенал е!незз што се глупираш ама имало и поостри стартови каде нема осудено пенал а ова според мене нема веза нема ни посед ни ништо...
Се зафркаваш? Немало шанси да даде гол и не било пенал...Немаше врска од пенал,Пато свртен со грб,немаше никаква шанса за гол,а тоа беше обичен контакт,и нормално стаклениот падна ко покосен...
И тоа ти е доказ дека немало пенал? Па имало и поблаги стартови каде бил досуден пенал? И што правиме сега? Тоа што некогаш било или не било досудено пенал не помага да не убедиш дека тука немало пенал...незз што се глупираш ама имало и поостри стартови каде нема осудено пенал а ова според мене нема веза нема ни посед ни ништо...