Фан Клуб: Челзи

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Шо сте запнале за Красич како играч за ротација.
Ако купуваме отпад од другите екипи за ротација, кога нашите млади фудбалери ќе добијат шанса, и како ако не во ротација?
Имаше добра прва сезона во Јуве, ми остави впечаток на крајно борбен и пожртвуван играч, ама човеков нема изиграно 5 утакмици сезонава и не е ништо повеќе од бледа сенка на она што беше.

Е сега за Кејхил:
Доколку управата (и Боаш) сметаат дека тој е вистинскиот избор за Челзи, мислам дека треба да му се исполнат барањата. 4 милиони не се многу пари (а најверојатно ќе ги спуштат барем на 3), а со оглед на тоа што ќе си заминат големите потрошувачи како Калу, Малуда, Анелка (си отиде веќе) Дрогба, Лампард а најверојатно и Есиен ќе има простор за маневар. Со заминувањето на Алекс останавме со 2ца централни стопери, од кои едниот (Луиз) има катастрофална сезона. Бане мора да игра десно поради неконстантноста на Босингва. Доколку не го земеме Кејхил за 4м и 100.000 плата, верувајте дека на лето ќе земеме некој за 25-30м, со минимум 90.000 плата.
А дали е доволно добар за да игра константно на највисоко ниво, искрено, не би можел да кажам...

H

HoT IcE

Гостин
Се согласувам со Галт за Красиќ.
Јас и го немам пратено многу, но од тоа што имам видено, не ми се допаѓа како играч, подобро Лалкович или Митрович од академијата да играат.

Туку, интересна шпекулација, можеби изворот не е веродстоен, но ми се допаѓа Азпикулиета.
Го пратев сезонава 3-4 пати на утакмица за Марсеј, и одличен е во дефанзива, и прави многу продори, со одличен центаршут.

H

HoT IcE

Гостин
Гледајте сега од 10, како ќе брани Куртоис за Атлетико.
Против Малага играат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.406
Поени од реакции
85.357
Конечно blue day.Ме интересира со која постава ќе играат.
Треба Торес да игра прв тим за да стекне навика на играње во прв тим.Керол завчера даде гол сега е време на Торес :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.751
Поени од реакции
52.713
Ќе има каде да се гледа ?
Изгледа нема :mad:
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 14:45 ---
Сме земале некој нигериец, 18 годишен, дефанзивец. Кенет Омеруо. Одма ќе оди на позајмица.

http://chelseabalkan.com/index.php/transferi/item/522-kenneth-omeruo-potpisao-za-chelsea

А Есиен изгледа ќе игра за резервите во понеделник.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.751
Поени од реакции
52.713
А иначе ќе има пренос на Chelsea TV?
LIVE COMMENTARY 2011/12Follow every minute of the Blues' FA Cup third-round clash with Portsmouth at Stamford Bridge with Chelsea TV's dedicated commentary team.​

--- надополнето: 8 јануари 2012 во 15:09 ---
Chelsea team for Portsmouth: Cech, Bosingwa, Luiz, Terry, Cole, Ramires, Meireles, Lampard, Mata, Torres, Malouda.

Chelsea subs for Portsmouth: Turnbull, Ferreira, Hutchinson, Bertrand, Romeu, McEachran, Lukaku.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.406
Поени од реакции
85.357
LIVE COMMENTARY 2011/12Follow every minute of the Blues' FA Cup third-round clash with Portsmouth at Stamford Bridge with Chelsea TV's dedicated commentary team.​

--- надополнето: 8 јануари 2012 во 15:09 ---
Chelsea team for Portsmouth: Cech, Bosingwa, Luiz, Terry, Cole, Ramires, Meireles, Lampard, Mata, Torres, Malouda.

Chelsea subs for Portsmouth: Turnbull, Ferreira, Hutchinson, Bertrand, Romeu, McEachran, Lukaku.
Па мораше ли Кол,Чех и Мата да ги игра и на овој меч?
Иначе за тоа live commentary и јас видов ама јас сакам да го гледам натпреварот не да го слушам...
Ако случајно некој најде линк нека го постира тука ама тешко....

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Ќе мораме пак на радио да слушаме. :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010