Фан Клуб: Реал Мадрид

A

apidrone

Гостин
После даден гол треба Бензема да стои на листата со Хиго за вадење???!!! Алал нека ви е какви добри фанови има Реал Мадрид xD
Не сум верувал дека и после вакви партии кај што е користен, пак ќе биде само обичен смртник на овој форум :/
Тоа е тактички, а не дека лошо изиграл. Никаде не реков дека лошо изиграл ебате... Што треба да речам, Алонсо да излезе, иако игра најлошо?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Тоа е тактички, а не дека лошо изиграл. Никаде не реков дека лошо изиграл ебате... Што треба да речам, Алонсо да излезе, иако игра најлошо?
Секако дека да, зошто покрај лоша партија да си трчка додека некој на клупа едвај чека да добие шанса, ебате:tapp: И нормално Хиго ќе си искочи ќе влезе Каљехон и Бенз се враќа на својата природна позиција!!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Ајде бе не туку терај еден ист муабет цело време, што напрај Бензема повеќе од Пипа вечерва освен што даде еден сервиран гол кој со гз би го дал и јас.Чоекот убо си кажа дека треба да влезе крило не го бива Бенз како крило.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.532
Не може да играме со двајца класични напаѓачи + Роналдо, па и против Гранада (која пак не е толку лоша екипа, Барселона едвај победи со нив).

Игуаин надвор Каљехон во игра, и да се добие уште едно крило а Бензема да игра таму каде што е најдобар. Мада и вака на крило повторно е најдобар играч на Реал во овој натпревар.

И да, одбраната на чело со Рамос катастрофа, само не игра Албиол сега за да ги критикувате.

A

apidrone

Гостин
Со вакви луѓе ич не ми се праи муабет. Јас тоа добронамерно го кажав, пошо пред се навивам за Реал, не за Бензема, или Игуаин, или Роналдо, или било кој...

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ај не се карајте јас ке излезам :D
--- надополнето: 7 јануари 2012 во 21:06 ---
Бензема :|

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.532
Ни самите не сме свесни какви злата од напаѓачи имаме во нашиот тим. :cuc:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Сеа ајде ,кој да излезит? -.- ебаве луѓето ебаве
Едноставно треба да си реален брат(не мислам на тебе) и тоа е тоа.
--- надополнето: 7 јануари 2012 во 21:09 ---
Море што уста ќе имав, одма го истерав надвор.:pos:
Де бе толку го мразиш играчот?? :/

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Едноставно треба да си реален брат(не мислам на тебе) и тоа е тоа.
--- надополнето: 7 јануари 2012 во 21:09 ---

Де бе толку го мразиш играчот?? :/
Браво Бензема е најдобар ви се напрај ќејфот сега.И да не го мразам, неможам да мразам играч на Реал( освен Албиол де:D), дај Боже да продолжи вака, него сакам да го гледам Реал со Пипа во составот, многу поголемо задоволство имам кога тој е во тимот.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Браво Бензема е најдобар ви се напрај ќејфот сега.И да не го мразам, неможам да мразам играч на Реал( освен Албиол де:D), дај Боже да продолжи вака, него сакам да го гледам Реал со Пипа во составот, многу поголемо задоволство имам кога тој е во тимот.
Ова го поштувам реално си кажа, браво:) исто така мене ми е желба за Бензема барем играл како голман. Знаеш зошто???? никој не веруваше во него сите го исмејуваа го нарекуваа како што ќе им текне, сега се сокрија во некоја црна дупка зошто за џабе не се карав со сите дека кога тогаш ќе го видите вистинскиот Бензема иако на овој му фали да почне да дрибла малце све друго е феноменално кај него, само затоа што има невиден осет за СВЕ буквално СВЕ.

Kajgana Shop

На врв Bottom