Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Интересна информација

http://litreactor.com/columns/the-10-best-book-to-movie-casting-decisions

Сега дознав дека е направена екранизација на прекрасниот роман од Мураками Норвешка Шума:vozbud:, одам да разбарам по торенти некоја добра снимка.

За Интернистава да спомнам дека саундракот е направен од Џони Гринвуд.

И Norwegian Wood од Битлси... барем што е до музика топ ќе биде :)

И Norwegian Wood од Битлси... барем што е до музика топ ќе биде :)

Не знам дали го имаш читано романот но токму таа песна е инспирација за насловот на новелата, сега видов во имбд рејтингот на филмов вика 6.5 од 10 што и не мора ништо да значи. Го има кај братучедиве од исток на замунда инаку :D

http://www.imdb.com/title/tt1270842/

Да читнав нешто пред некое време ама не сакав да навлегувам заради спојлери. Ќе видам откако ќе го изгледам филмот, кај да е за една недела ќе биде. Пиши ти кога ќе го гледаш дали го бива...

Еден мал, скромен јубилеј... Море кој мал, не е мал.
На денешен ден пред 3 години станав модератор на Филм и Тв.
Многу брзо ми поминаа... Пребрзо.
Последнава година не ни се сеќавам да сум избришал некое мислење, ако да тогаш извинете, а најмногу се извинувам за тоа што го форсирав The Hurt Locker еднаш многу одамна... Еве користам прилика повторно да ви го препорачам филмот. :icon_lol:
:гик:

Еден мал, скромен јубилеј... Море кој мал, не е мал.
На денешен ден пред 3 години станав модератор на Филм и Тв.
Многу брзо ми поминаа... Пребрзо.
Последнава година не ни се сеќавам да сум избришал некое мислење, ако да тогаш извинете, а најмногу се извинувам за тоа што го форсирав The Hurt Locker еднаш многу одамна... Еве користам прилика повторно да ви го препорачам филмот. :icon_lol:
:гик:
Само ти извинувај се и после јас ќе сум „оној лошиот“. :pos:

Картони само, банови, бесилки... :mad:

Само ти извинувај се и после јас ќе сум „оној лошиот“. :pos:
Лани ко го зеде годишниот одмор ме прашуваа до кога е лошиот модератор отсутен да си знајме :icon_lol: така да... мене од *** не ме дрецнале ко сум давал опомени :pos:

Лани ко го зеде годишниот одмор ме прашуваа до кога е лошиот модератор отсутен да си знајме :icon_lol: така да... мене од *** не ме дрецнале ко сум давал опомени :pos:
Сакам имиња :)

Real Steel = Rocky + Transformers (y)
И да не заборавам 7/10 и отсега не хејтам филм пред да го изгледам.....that`s a promise.:D
И ќе го гледам уште еднаш за некој месец, на уште појака снимка......едноставно вреди бре.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Real Steel = Rocky + Transformers (y)
И да не заборавам 7/10 и отсега не хејтам филм пред да го изгледам.....that`s a promise.:D
И ќе го гледам уште еднаш за некој месец, на уште појака снимка......едноставно вреди бре.
Сакаш да ти се дерам? Можам да ти се дерам ако сакаш...
Од кој филм е ова? :)

И секогаш кога има ринг, не е Роки. :mad:

Сакаш да ти се дерам? Можам да ти се дерам ако сакаш...
Од кој филм е ова? :)

И секогаш кога има ринг, не е Роки. :mad:

Абе на лоша снимка го гледал и затоа му е добар.

Тоа ти е ко Кловерфилд да го гледаш со стандардна холивудска камера. :ROFLMAO:

wot глеам стаил лајк, ја мислев он трансформерс ги сака зашо се пали на Меган Фокс, ама изглеа на роботите се палел. Robot HENTAI!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom