Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.082
- Поени од реакции
- 62.190
Малиот електро имаше завршено?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Norwegian Wood од Битлси... барем што е до музика топ ќе биде![]()
Само ти извинувај се и после јас ќе сум „оној лошиот“.Еден мал, скромен јубилеј... Море кој мал, не е мал.
На денешен ден пред 3 години станав модератор на Филм и Тв.
Многу брзо ми поминаа... Пребрзо.
Последнава година не ни се сеќавам да сум избришал некое мислење, ако да тогаш извинете, а најмногу се извинувам за тоа што го форсирав The Hurt Locker еднаш многу одамна... Еве користам прилика повторно да ви го препорачам филмот.
![]()
Лани ко го зеде годишниот одмор ме прашуваа до кога е лошиот модератор отсутен да си знајмеСамо ти извинувај се и после јас ќе сум „оној лошиот“.![]()
Сакам имињаЛани ко го зеде годишниот одмор ме прашуваа до кога е лошиот модератор отсутен да си знајметака да... мене од *** не ме дрецнале ко сум давал опомени
![]()
Еден мал, скромен јубилеј... Море кој мал, не е мал.
На денешен ден пред 3 години станав модератор на Филм и Тв.
Сакаш да ти се дерам? Можам да ти се дерам ако сакаш...Real Steel = Rocky + Transformers
И да не заборавам 7/10 и отсега не хејтам филм пред да го изгледам.....that`s a promise.
И ќе го гледам уште еднаш за некој месец, на уште појака снимка......едноставно вреди бре.
Сакаш да ти се дерам? Можам да ти се дерам ако сакаш...
Од кој филм е ова?
И секогаш кога има ринг, не е Роки.![]()