Како сте облечени денес (со слики)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
I dur togash nema nikoj da chini :)
Ахаха... многу си строга. Инаку денес цел ден во тренерки и дуксер и непеглана маица по кратки... ме мрзи да пеглам, а и неам ајфон да се сликам...ни самсунг... :(

пс. многу си слаба стави некое килце...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Pa neli se gleda po slikite.. bash poslednata deka sve e za nikade :))
ама првите се подобри :)
Затоа што македонците тешко дека ќе прифатат моден совет, не излегуваат од својата комфорна зона.
епа ијас влегувам во тие Македонци :) да. во право си

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Моден совет е за луѓе кои ептен немаат вкус или осет за тоа како треба да изгледаат (за самоте себе) а мода се прати ако си ептен без идеја т.е. како овца - како сите така и ти.

Ова општо го зборам за секој човек.

Кога ќе си се облакаш со мерак и желба (за себе си не за другите) тогаш нема да имаш потреба од совет.

Пример, sandra си е таман со стил и облека. И дај да туриме повеќе слики на темава со помалку муабет :)

B

Borg_Drone

Гостин
Па и тоа е оутфит. Навистина, ако имаш потреба цел форум секој ден да гледа слики од тебе, каква типка си?
Да....да, да, да............
Инаку јас сум нешто вака облечен:

Да не забегаме од темата, а и го изгубив апаратот затоа не можев да се сликнам......

Член од
6 декември 2010
Мислења
238
Поени од реакции
158
Се надевам дека ќе бидат избришани последниве коментари сосе сликава од Борат, има друг подфорум за тепање сеир. Оставете ја темата за тие што немаат проблем да стават слика од себе на вака фреквентен форум, нема потреба да им ги толкувате мотивите зошто го прават тоа.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Цел ден сум денес дома така да еве што носам.......

Од тие сивите.......

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Ете вакви пижами. Само што белото е темно сино, а црните линии се црвени и жолти. :D

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
кафеави чизми мартинки (ручан рад на татко ми), сомотски панталони купени во продавница, дукс дебел како кебе тегет-зелено-кафеава нијанса (купен од турција пред 10 години), шал што се манда зелено-кафеав (ручан рад на една баба), сомотски капут црн (дизајниран од мене шиен од на другар ми мајка му). Имам слика кај што позирам,ама нема кај да ја уплоадирам.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Шеќер розеви пижами, розеви чорапи, бело-розеви зајак папучи, розев џемпер со бели бисери, само долниот веш не ми е у тон :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom