Како сте облечени денес (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Sandra
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да му се сневиди сега ти лом ме напрај....не сум јас ...ама и во секоја тема не е на одмет малку сеир да се направи

Ај да му се сневиди сега ти лом ме напрај....не сум јас ...ама и во секоја тема не е на одмет малку сеир да се направи

Не е, ама на толку членови, еден е доволно да почне... а јас сеирџиски едвај чекам да се ослободат луѓево, да ја сфатат озбилно темава и да гледам што вкус за облека имаат. :(
Се надевам не се навреди, ништо лично, секако.:)

Купив едни нови коковчиња денес, потоа тркнав до колосеумот да ја фатам последната борба од денот.

Hb5aD.jpg

Адидас долни тренерки и најк горна и толку. Цел ден сум си дома и вечерва ќе сум дома. Ах тоа мое друштво.........од утре поинаква песна ќе биде и од моја страна. :)

Купив едни нови коковчиња денес, потоа тркнав до колосеумот да ја фатам последната борба од денот.

Hb5aD.jpg

И кој победи, о Антониусе, филио Тониус? Ќе идев и ја ама бев на роденден кај Вергилиј.

Denes imamv trenerki i majca i patiki deka bese toplo ama nemam slika deka nemav kako da se slikam.

пижамите од баба ми, тие ги најдов да ги облечам колку за спиење пошто се капеф и бев по бањарка .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom