Карти за Ниш

• Креатор на темата Креатор на темата pesticidbt
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Планирам и јас да одам али многу бе скапи картиве,

Se gledame druze...Jas od 11-ti sum vo Nish,vo potraga po karti,pa ako ne najdam,satoro ne ni bega...Bev vo Varazdin i Zadar,Ova nema da go propustam....

Ај стварно некој ако имат карти и ги продават по пристојна цена нека ми пишит. Отворам на пазар три пред малце и шлог ке ме мавнеше, 500 евра за три блок карти.

Море им ебам копилиња алчни, ништо нема да постигнат со олку високи цени за карти освен тоа што ќе им пропаднат картите а салата ќе биде празна. Идиоти!

Сите некако поврзани со ова пробаа да ќарат ептен наеднаш, дури и превозот.Македонија Сообраќај 1500 Скопје - Ниш - Скопје, а од Охрид е под 2000 (360 км +).Редовна линија од Скопје околу 1200.:tapp:
Исто и реквизити, пред некој ден налетав на шал 500 ден.:D

Баталете бе ене за Белград има еден куп карти, купувајте за втора фаза.. или пак за понатаму ќе бидат поефтини картите него ли сега .. картите сега ги дигнаа до 120-130 за една карта па и смештајот во Ниш е поскапен ако воопшто најдете, сега еве и за превозот пишувате епа нека одат у пм ..

Сите некако поврзани со ова пробаа да ќарат ептен наеднаш, дури и превозот.Македонија Сообраќај 1500 Скопје - Ниш - Скопје, а од Охрид е под 2000 (360 км +).Редовна линија од Скопје околу 1200.:tapp:
Исто и реквизити, пред некој ден налетав на шал 500 ден.:D

Е како не, прееска се јавив во Македонија Сообраќај и ми рекоа 1100 повратна.

А тие што немате карти за Ниш, немора да фрлате цело богатство за да најдете. Чувајте пари за Белград.

Е како не, прееска се јавив во Македонија Сообраќај и ми рекоа 1100 повратна.

Во Македонски Спорт на рекламата велеше 1500 o_O

Во Македонски Спорт на рекламата велеше 1500 o_O
Ни они не знаат што прават. На татко ми му кажале сабајлево дека има и во 23:00 автобус од Ниш кон Скопје, а јас се јавувам и преку телефон ми викаат има само во 17:30, 02:50, 04:50.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom