- Член од
- 8 февруари 2007
- Мислења
- 2.931
- Поени од реакции
- 251
немаш во скопје т.е немаш во МК!Каде можам да најдам слушалки Dr. Dre Beats во Скопје ако воопшто ги има?
немаш во скопје т.е немаш во МК!Каде можам да најдам слушалки Dr. Dre Beats во Скопје ако воопшто ги има?
Го праша ли другар ти? Фала однапредЧекај едно другарче да прашам дали има кај него во продавница (продава играчки).....
Само од најновите имал, од тие што бараш нема.Го праша ли другар ти? Фала однапред
Имаш Дигипринт карши Рамстор, на Илинденска e Xprint (кај Сопотско, МСМ семафорите), и едно позади Песталоци (не ми текнува како се вика). Гарант има и други, но доста ти се за почеток. Инаку сите они печатат на ласер а не на инк џет, тоа тешко да најдеш. Цена би требало да се движи околу 20 денари.
Од друга страна ако ти е за слики, а сакаш одличен квалитет и подолго да ги чуваш прашај и по фото студија зошто има голема разлика во квалитетот на принтот и хартијата.
Nikade jas barav pred 1 godina i nikade nemaseКаде можам да најдам депрон?
Тоа е една врста стиропор/пена, обично го користат за изолација, ама е малце поцврст од обичниот(екпадиран) стиропор. Обично е во ленти со дебелина од 1мм па до 2цм.
....контактирај ме на ППИмаше еден прирачник, т.е преводи на македонски јазик на компјутерски термини, знам дека го имаше на една страна објавен од страна на Мин. за образование. Ако некој знае, се надевам дека ќе биде љубезен да ми каже или доколку некој го има, да ми го прати. Поздрав
Не ми брка работа стиродурот... :/Слично на ДЕПРОН е СТИРОДУР...го има на доста места....
па не знам колку би ти било од помош, можеш да провериш во Закон за ловството, за листа на животните...Не е баш за овде,ама имам потреба,ако може некако да се најде листа на сите животни и растенија на територијата на Реп.Македонија,ако има некој,Го молам да ми даде линк.
Немет порано ги имаше у Жито Лукс..ако не си ги пробал не знаеш што е благоhttp://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/27541_110798905608694_9984_n.jpg Чоколадни глуфчиња каде можам да најдам низ скопјево , во кои слаткари ги има ?
Има во млечен ресторан Венера (така изглеа се вика), во центар кај Тинекс карши Т-Мобилеhttp://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/27541_110798905608694_9984_n.jpg Чоколадни глуфчиња каде можам да најдам низ скопјево , во кои слаткари ги има ?