- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Што е бе, се посра во гаќимамата @^#^$(#@![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е бе, се посра во гаќимамата @^#^$(#@![]()

Ќе видиш ти ајШто е бе, се посра во гаќи![]()

Still scarier story than Twilight xD

А таман мислев да ти пратам friend request и да те викнам он а дејт... Ту бед...Олку хејтери не сум видела на ниту една друга тема
Минативе денови ги гледав 4те дела од Твајлајт и факт е дека има многу недостатоци и нереални работи, но сепак ми се допадна
И престанете со тие напади врз интелигенција и слично, не треба да си со потпросечна интелигенција или геј или тинејџер итн. за да ти се бендиса филмот.Едноставно е, секој со својот вкус![]()
А таман мислев да ти пратам friend request и да те викнам он а дејт... Ту бед...

Ти личам на дечко што е несериозен?Стварно?!
Ах, како си ја изиграв судбината...
А ако си го сменам мислењето ќе ме поканиш на состанок? Се би направила за да не те изгубам![]()

За сите кои што ги гледале сите четири делови од филмот и на кои што им се допаѓа, а доколку некој го гледал само најновиот тогаш моја препорака е да почне од почеток затоа што филмот е прекрасен и сите четири дела можеш да ги изгледаш во еден здив без да трепнеш. Кој има желба да ги гледа нека се зачлени на arena бугарски сајт за данлодирање и слободно нека ги симне и нека ужива. Има ли некој што го дели моето мислење и мислењето на светот за филмот?

http://www.imdb.com/name/nm1247407/ ?Ако има нешто арно од Твајлајтот испаднато тогаш тоа е краткокосата црнка во семејството на Кулен.Многу ми е згодна.
Знае некој која е?
Го пуштија филмов пред две години кога бев на камп во Хрватска и единствена што ми се моташе во главата дур го гледавме беше како да побегнам или да се убијам -.- ..... а најтрагично беше што сите во собата беа:![]()
![]()
![]()
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 21:57 ---
Го пуштија филмов пред две години кога бев на камп во Хрватска и единствена што ми се моташе во главата дур го гледавме беше како да побегнам или да се убијам -.- ..... а најтрагично беше што сите во собата беа:![]()
![]()
![]()
![]()

Олку хејтери не сум видела на ниту една друга темат

30 годишен гејлајт фан е на форумов.Не знам колку од вас го приметија овој детаљ:
ivicaivica,
Роденден:
30 јули 1982 (Возраст: 29)
Типов или е некој тежок трол, или е многу глуп.