TWILIGHT - САМРАК - филм на годината

• Креатор на темата Креатор на темата ivicaivica
  • Време на започнување Време на започнување
Олку хејтери не сум видела на ниту една друга тема:vozbud:
Минативе денови ги гледав 4те дела од Твајлајт и факт е дека има многу недостатоци и нереални работи, но сепак ми се допадна:)

И престанете со тие напади врз интелигенција и слично, не треба да си со потпросечна интелигенција или геј или тинејџер итн. за да ти се бендиса филмот.Едноставно е, секој со својот вкус :)

Олку хејтери не сум видела на ниту една друга тема:vozbud:
Минативе денови ги гледав 4те дела од Твајлајт и факт е дека има многу недостатоци и нереални работи, но сепак ми се допадна:)

И престанете со тие напади врз интелигенција и слично, не треба да си со потпросечна интелигенција или геј или тинејџер итн. за да ти се бендиса филмот.Едноставно е, секој со својот вкус :)
А таман мислев да ти пратам friend request и да те викнам он а дејт... Ту бед...

Штета што е темава во ЧДА па нема смисла да правам сериозен муабет, а го немам гледано филмот за да правам несериозен муабет, али сепак ја имам гледано актеркава и очекувам да биде нешто од нејзе:

anna-kendrick-1.jpg

А таман мислев да ти пратам friend request и да те викнам он а дејт... Ту бед...

Стварно?!
Ах, како си ја изиграв судбината...:facepalm:
А ако си го сменам мислењето ќе ме поканиш на состанок? Се би направила за да не те изгубам:love:

Стварно?!
Ах, како си ја изиграв судбината...:facepalm:
А ако си го сменам мислењето ќе ме поканиш на состанок? Се би направила за да не те изгубам:love:
Ти личам на дечко што е несериозен?
Ако успееш да го смениш мислењето веднаш те поканувам на состанок, чесен збор ;)

За сите кои што ги гледале сите четири делови од филмот и на кои што им се допаѓа, а доколку некој го гледал само најновиот тогаш моја препорака е да почне од почеток затоа што филмот е прекрасен и сите четири дела можеш да ги изгледаш во еден здив без да трепнеш. Кој има желба да ги гледа нека се зачлени на arena бугарски сајт за данлодирање и слободно нека ги симне и нека ужива. Има ли некој што го дели моето мислење и мислењето на светот за филмот?
177466_700b.jpg

419746_700b.jpg

180912_700b.jpg

314820_227717030609359_212812072099855_606413_1702428_n.jpg

226135_212823158765413_212812072099855_561883_6410993_n.jpg

Па да Самрак е филм на годината, 21 декември ене го каде е... U get it?

А бе дај бе не ме зезајте, вампир вегетаријанец што не цица луѓе туку животни и светка на светло!!! Башка педофил он има 100 и кусур а иде со 17 годишна! :D :D

Ако има нешто арно од Твајлајтот испаднато тогаш тоа е краткокосата црнка во семејството на Кулен.Многу ми е згодна.

Знае некој која е?

Ако има нешто арно од Твајлајтот испаднато тогаш тоа е краткокосата црнка во семејството на Кулен.Многу ми е згодна.

Знае некој која е?
http://www.imdb.com/name/nm1247407/ ?
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 01:53 ---
Го пуштија филмов пред две години кога бев на камп во Хрватска и единствена што ми се моташе во главата дур го гледавме беше како да побегнам или да се убијам -.- ..... а најтрагично беше што сите во собата беа: :love: :love: :X3: (y)
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 21:57 ---
Го пуштија филмов пред две години кога бев на камп во Хрватска и единствена што ми се моташе во главата дур го гледавме беше како да побегнам или да се убијам -.- ..... а најтрагично беше што сите во собата беа: :love: :love: :X3: (y)

:love:

‚Не,не е Џоунс.

Девојката имаше моќи да добива визии за идни настани мислам.

филм на годината....my ass...за напалени тинејџерки да

Олку хејтери не сум видела на ниту една друга тема:vozbud:т

Отвори тема за Џастин Бибер. Човекот може да добие медаља за најмногу хејтери во историја на сите времиња. :pipi:

Не знам колку од вас го приметија овој детаљ:

ivicaivica,
Роденден:
30 јули 1982 (Возраст: 29)

Типов или е некој тежок трол, или е многу глуп.
30 годишен гејлајт фан е на форумов.
nothing-to-do-here-template.jpg.scaled500.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom