Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе шо ќе имат по кафичиве за Нова Година знајте ?
Уште една недела остана а јас само за Кадмо знам и Калео:pos:
Ако знајт некој за во други места, шо ќе имат, како ќе имат и шо пари ќе е нека кажит.:)

Луѓе шо ќе имат по кафичиве за Нова Година знајте ?
Уште една недела остана а јас само за Кадмо знам и Калео:pos:
Ако знајт некој за во други места, шо ќе имат, како ќе имат и шо пари ќе е нека кажит.:)
Јас знам дека Кадмо БИЧ имат уба понуда, 2 вечери 700 денари, првата вечер е Џоко а втората Жаре.
Ликвид е 1 400 со 4 пијачки и фстаци и еден сендвич.
Парк 1 000 стандард. Не знам колку пијачки.
Амбасадор ти е 2 000 со неограничено јадење и пиење.

Седење дома - беспари :icon_lol:

2 пијачки парк мислам имаш, а кадмо убо убо ама можеле некој друг наместо џоко..

Јас знам дека Кадмо БИЧ имат уба понуда, 2 вечери 700 денари, првата вечер е Џоко а втората Жаре.
Ликвид е 1 400 со 4 пијачки и фстаци и еден сендвич.
Парк 1 000 стандард. Не знам колку пијачки.
Амбасадор ти е 2 000 со неограничено јадење и пиење.

Седење дома - беспари :icon_lol:

Ааeee скапо:vozbud:

Дан имат некој шо сакат да ми подарит гратиси за Владо Јанески Калео ко ќе е? :D

И уш нешто.. кј имат во Охридов да се купит шах, само да не е од оние малине пластични грди?

Дан имат некој шо сакат да ми подарит гратиси за Владо Јанески Калео ко ќе е? :D

И уш нешто.. кј имат во Охридов да се купит шах, само да не е од оние малине пластични грди?

А кој е тој Владо Јанески?:D

Шах побарај по книжарине,во просвета ако постојт уште таму мислам дека ќе најдиш поквалитетен,а мој да најш и сувенири кај шо се продавет мада тие појќе тие за украс се одколку за играње :)

Најубо е редовно да си пиеш
за да се осеќаш стално трезно,
празник или делник то да ти е сеедно:D

217103_1678033197114_1426042839_31311931_5281264_n.jpg

166869_1517924314492_1426042839_31069671_8079133_n.jpg

Големо браво за авторот на сликите, (2х) 3 дена ми се продолжи животот.

А ре сограѓани, шон кажите дек имало песна за ѓевреков наш насушен? Тој шо ја имат пишано на шо иљачи е биден дан знајте?

Абе добро само ние Охриѓаниве си палиме огној за Василица? Глеам секаде денес палеле.

Абе добро само ние Охриѓаниве си палиме огној за Василица? Глеам секаде денес палеле.

Мене ми рекоа дека не сме биле в ред и обратни од сите :pos: Втор чоек си денеска шо слушам дека правилно за Василица се палело оган.Си помислив дека забегвам.
--- надополнето: 6 јануари 2012 во 03:25 ---
А ре сограѓани, шон кажите дек имало песна за ѓевреков наш насушен? Тој шо ја имат пишано на шо иљачи е биден дан знајте?

Денеска првпат научив дека ѓеврек се варел во фурна :D
Остај то и сомуни и буреци.Требало кај Спасета во Феникс или во Жито Леб да се снимат спотов.

Овој проект му го препушти на Агенцијата за млади и спорт.
- Би било неекономично и несериозно, во исто време да направиме два покриени базени. Во овој момент е доволно еден кој ќе го гради Агенцијата. Изградбата ќе започне на пролет. Од тие причини ќе го стопирам проектот со кој општината требаше да го гради затворениот базен, изјави Петрески
http://ohridpress.com/index.php?opt...32-41&catid=42:2010-02-11-16-49-30&Itemid=120
овај е жива легенда:pos:

не го биват за муабети, ама народот 2 пати го изгласа... не од шо чуда напрај.. туку тие пред него беа ептен катастрофални, па овај прв мразот го скрши. бар јас така мислам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom