Фокси
Talk nerdy to me
- Член од
- 11 октомври 2007
- Мислења
- 2.358
- Поени од реакции
- 1.390
Првата вечер Кадмо ќе е Ѓоко Танески и карта е 300 денари.Шо нудит парк за нова година и колку карта?
И кадмо на плажа првата вечер кој ќе е?
Првата вечер Кадмо ќе е Ѓоко Танески и карта е 300 денари.Шо нудит парк за нова година и колку карта?
И кадмо на плажа првата вечер кој ќе е?
Јас знам дека Кадмо БИЧ имат уба понуда, 2 вечери 700 денари, првата вечер е Џоко а втората Жаре.Луѓе шо ќе имат по кафичиве за Нова Година знајте ?
Уште една недела остана а јас само за Кадмо знам и Калео
Ако знајт некој за во други места, шо ќе имат, како ќе имат и шо пари ќе е нека кажит.
Ааeee скапоЈас знам дека Кадмо БИЧ имат уба понуда, 2 вечери 700 денари, првата вечер е Џоко а втората Жаре.
Ликвид е 1 400 со 4 пијачки и фстаци и еден сендвич.
Парк 1 000 стандард. Не знам колку пијачки.
Амбасадор ти е 2 000 со неограничено јадење и пиење.
Седење дома - беспари
А кој е тој Владо Јанески?Дан имат некој шо сакат да ми подарит гратиси за Владо Јанески Калео ко ќе е?
И уш нешто.. кј имат во Охридов да се купит шах, само да не е од оние малине пластични грди?
Мувата на капата пиљка?Пијаничишта кај сте море, уште се немате отрезнато ?
Мене ми рекоа дека не сме биле в ред и обратни од сите Втор чоек си денеска шо слушам дека правилно за Василица се палело оган.Си помислив дека забегвам.Абе добро само ние Охриѓаниве си палиме огној за Василица? Глеам секаде денес палеле.
Денеска првпат научив дека ѓеврек се варел во фурнаА ре сограѓани, шон кажите дек имало песна за ѓевреков наш насушен? Тој шо ја имат пишано на шо иљачи е биден дан знајте?