NelTu
Coffee addict
- Член од
- 1 август 2011
- Мислења
- 2.370
- Поени од реакции
- 7.013
Не, никако.И ако ви речат дека не си одговарате со некој знак ќе ја завршите врската со партнерот од тој знак?
Не, никако.И ако ви речат дека не си одговарате со некој знак ќе ја завршите врската со партнерот од тој знак?
Не, никако.
Па зошто прашувате? Само им давате причина на луѓево кои мислат дека знаат астрологија да се залажуваат дека прават нешто важно.само ќе знаеме што не чека
Духовен напредок секако Ако сакате да излезе човек од вас, најдобро делете го животот со човек кој е со енергија спротивна по поларитет од вашата, те Yin(Земјени и Водени) во да се мешаат со Yang(Огнени и Воздушни)само ќе знаеме што не чека
ти мислиш ли дека правиш нешто важно кога разговараш на тема новогодишни форевер алоунери, некои од чудата на исус, битола, ветената земја, петарди, ракети и пиротехника, хрчење..дали свинското месо е забрането во христијанството..било која од религија и сл? го менуваш ли светот? ај ќути си и не коментирај ако не ти се свиѓа темата, најди си некоја поинтересна и таму прави се паметенПа зошто прашувате? Само им давате причина на луѓево кои мислат дека знаат астрологија да се залажуваат дека прават нешто важно.
А ти стварно мислиш дека ја според хороскоп ќе гледам дали да одам со дечкоми или не? ЛОЛПа зошто прашувате? Само им давате причина на луѓево кои мислат дека знаат астрологија да се залажуваат дека прават нешто важно.
Не прашав ништо надвор од хороскопот.А ти стварно мислиш дека ја според хороскоп ќе гледам дали да одам со дечкоми или не? ЛОЛ
Прашувам,пошто темата ми е интересна и сакам такви работи, дел од нив се точни, а дел не. Стварно ако не те интересира темава не поставувај прашања надвор од неа.
Ми се свиѓа темата, како не ми се свиѓа. И не се правам паметен, туку сакам да дознаам што знаат повеќе оние кои се прават паметни.ти мислиш ли дека правиш нешто важно кога разговараш на тема новогодишни форевер алоунери, некои од чудата на исус, битола, ветената земја, петарди, ракети и пиротехника, хрчење..дали свинското месо е забрането во христијанството..било која од религија и сл? го менуваш ли светот? ај ќути си и не коментирај ако не ти се свиѓа темата, најди си некоја поинтересна и таму прави се паметен
тука никој не се прави паметен, сите си разговараме лежерно, од искуство и сл. никој не наметнува ништо, не парадира со знаење ко на другите теми од мистерии и религија..Не прашав ништо надвор од хороскопот.
--- надополнето: 6 јануари 2012 во 01:40 ---
Ми се свиѓа темата, како не ми се свиѓа. И не се правам паметен, туку сакам да знаам што знаат повеќе оние кои се прават паметни.
ШТО? На секое поставено прашање има сигурен одговор! Тоа не значи давање знаење?тука никој не се прави паметен, сите си разговараме лежерно, од искуство и сл. никој не наметнува ништо, не парадира со знаење ко на другите теми од мистерии и религија..
тогаш давај сигурни одговори на чудата на исусШТО? На секое поставено прашање има сигурен одговор! Тоа не значи давање знаење?
Па немам, прашувам кој ги има. Гледам овде се расфрлаат со знаење.тогаш давај сигурни одговори на чудата на исус
поздрав
Арно не те мрзеше да му провериш по што теми се вртити мислиш ли дека правиш нешто важно кога разговараш на тема новогодишни форевер алоунери, некои од чудата на исус, битола, ветената земја, петарди, ракети и пиротехника, хрчење..дали свинското месо е забрането во христијанството..било која од религија и сл? го менуваш ли светот? ај ќути си и не коментирај ако не ти се свиѓа темата, најди си некоја поинтересна и таму прави се паметен
Тие хороскопи шо те мешаат со близнаци се у грешка.E па Здраво на сите! Дали ќе може некој да ми објасни (бидејќи баш се мислам, а ич не се разбирам во астрологија), родена сум на 21.06, е сега овој датум некаде е во знакот на Близнаци а некаде во знакот на Рак??? Според читањето на хороскопите повеќе и поточно ме опишуваат Близнаци, ама пак од друга страна некој ми има спомнато дека у ствари сум Рак бидејќи сум родена во 14ч и 10 мин попладне! Што сум јас у ствари во хороскоп???
Па ако имаш приметено на повеќе од половина, по списанија и ваму-таму, 21.06 е како последен дена на Близнаци, а во другите пак прв ден на Рак, и тоа ме буни , сепак Благодарам за информацијава !Тие хороскопи шо те мешаат со близнаци се у грешка.
21 јуни е Рак , 20-ти може да збунува .. но 21-ви припаѓа на Рак.