Фан Клуб: Работнички

Ф

Флеш

Гостин
Abe KOI SE TIE SPONZORI OD KOREJA ?! SPOMNUVAAT A NE SE ZNAE KOI SE VE MOLAM POVEKE INFORMACII !!!!!!

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Кој се де .. Сите ги спомнуваат а вистинското име не им се кажува. Али сепак кои да се ако навистина планираат да вложат им симнувам капа па нека биди тренерот нивни ако клубот прави успеси !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.251
Slobodan Braco Vujcic :D koj moze da e drug ??? m ?
Мачкаат очи и они, доаѓаат Корејци за спонзори и си носат тренер од Словенија, човек кој е скоро тотален анонимус, во последниве години го водел последниот клуб од втората лига, а претходно во тим како Мура бил карактеризиран како еден од најслабите нивни тренери.
Кореец ќе ти најде некој анонимен Словенец за тренер :pos::pos::pos:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.630
Поени од реакции
1.197
Корејците ќе станат спонзори на Работнички, исто како и Арапите што станаа спонзори на Тетекс :pos:

Ф

Флеш

Гостин
Znaci od seto ova sto go kazuvate znaci deka NIKOJ NEMA POJMA WHO THE FUCK IS ?! INTERESNO E OVA MORA DA PRIZNAAM !!! CEKAJ A SO MISLITE,IMATE NEKOI PREDLOZI ,HIT ME BROTHER :D

A posledniot komentar citam ARAPI vo TETEKS ! NAVISTINA :D

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Бошко Ступиќ е нов играч на Работнички !!!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.743
Поени од реакции
39.615
Пошто, дошол, у се гледа дека си граѓанин од 5 зборови 4 ти се селски рурални зборови кои се употребувани во селата
:facepalm: Дијалект Менде дијалект ! Неможам ја на тебе да ти речам дека си од рурални средини, ако збориш на битолски дијалект...

Член од
5 август 2011
Мислења
278
Поени од реакции
121
Перат очи со наводни корејци/
Да не се фузираат еуромилк и работнички.
Овој брацо никако да се тргне од мак фудбалот.

Ф

Флеш

Гостин
Dobro be ni mi e jasno so Braco e tolku fanatik vo makedonskiot fudbal ?! Poradi koi pricini se vrti tuka ?!

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
pred da vleze braco vo 2008godina vo rabotnicki vikaa bil nekoj holangjanec sponzor jak vaka taka
sea korejci odnosno braco vujcic pak sigurno ke bide sponzor

Kajgana Shop

На врв Bottom