Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
тебе мозоче ти фали у тоа твоето женско главиче..управо биле србите кога рекле,није жвака за свакога сељака..
Зошто бе цитро мозоче да ми фали? Напротив. Ај кажи една добра работа за која го бива македонскиот пасош.
Еве јас зошто имам и друго државјанство (не се секирај, не е бугарско какво што милуваат да го плукаат патриотите), без проблеми си бев во Англија неколку пати, без да ме малтретираат по амбасади и да ми бараат пари на сметка и што не. Си ја шетам која земја сакам без глупи замарања и малтретирања. Со 20 фунти во џеб отидов во Шефилд и никој ништо не ми рече ниту па на аеродром ни у амбасада ни па на царина.
Кога ќе го завршам факултетов ќе одам на магистратура по информатика во Словенија и тоа ќе си ја плаќам магистратурата по цена на граѓаните кои доаѓаат од земјите од ЕУ, што е 5 пати пониска од таа за луѓето што доаѓаат од шкљ земјите.
А цитро што прави и што планира да прави со македонскиот пасош? Ќе дреме у Куманово и (ќе) се надева на бољи живот. Али битно цитро има мозоче, другите немаат.
--- надополнето: 24 декември 2011 во 15:09 ---
Земи, ич да не му се мислиш.Бугарски пасош зошто да не ? Ама грчкиот некако поегзотично ми звучи...