Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам HTC Desire HD, али многу брзо му се празни батеријата. Ни 1 ден не трае (да речеме се на се го користам дневно 1 саат. Повици/апликации).

Помош?

Имаш 3G и/или WiFi уклучено? Brightness колку ти е наместено?

Ако трае претерано кратко, можно е да ти е батеријата сјебана или да не се полни како што треба.
Пробај или со друга батерија или со друг полнач.

Имаш 3G и/или WiFi уклучено? Brightness колку ти е наместено?

Ако трае претерано кратко, можно е да ти е батеријата сјебана или да не се полни како што треба.
Пробај или со друга батерија или со друг полнач.
Wi-Fi ми е цело време уклучено, а во батери тракер дури 78% одзима Display а на други видеа гледам само по 40%?

Инаку, најдов нешто, ќе го постнам тука, можеби на некој ќе му помогне - Линк.

Немој да ме јебеш бре?
Искуство или препорака?
Јас би пробал погрубо со ноктите ама да не ми останат закачени на телефонот.

Така е на поновиве телефони, за да смениш маска, треба искуство, а не само повлечи и вади.
Пола телефон е на маската (флет кабли, сензори, чипови....). Ако не знаеш, отиде јабана телефонот.

Така е на поновиве телефони, за да смениш маска, треба искуство, а не само повлечи и вади.
Пола телефон е на маската (флет кабли, сензори, чипови....). Ако не знаеш, отиде јабана телефонот.
Море само задната за да ја стаам сим картичката :) Денес го купив па да почнам да го користам :)

Море само задната за да ја стаам сим картичката :) Денес го купив па да почнам да го користам :)
па изрази се ко шо треба. од капачка задна до цела маска вадење,разлика од тука до стамбол! види отвори тоа упатството!!!

За тоа ли ти треба? :)
Во упатството не ли ти пишува?
Или да има од страна или од горе како кај iPhone за сим картица?

па изрази се ко шо треба. од капачка задна до цела маска вадење,разлика од тука до стамбол! види отвори тоа упатството!!!
Понекогаш лекот е 5пари само треба да се знајТ! ах да си долговечен-никад не сум слушнал за упатство :) Бруки
Фала

Дајте ве молам не терајте цели страни во офф-топик, доколку некој има ваков телефон или знае како да му помогне на членот - нека пише, во спротивно ќе треба да санкционирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom