Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ова да го кажевте на време немаше да го хејтам филмот на невидено :) Што год оцена да му дадам сега имајте во предвид дека е +2 :)
Ова мислам дека и е прва улога после Lost. Ја гледав кај Крег Фергусон рече дека многу бирала и конечно го нашла совршениот филм. Ќе и' верувам :)

Јас ја гледам како актерка во драми. Само да не се зафати со Џенифер-Анистон-комедии...

Несакав да го гледам, ама ради неа ќе ме натерате да го гледам филмов :)

Freckles :love: Јас ионака ќе го гледав.
Инаку Contagion многу лош, без кулминација, без чуства за милионите, како лоша статистика.. како prolonged фрагмент од драмата на ваквите вирус-like филмови. Разочаран.

There, Ио среќен? :D

Не сакам да ти давам лажна надеж ама најдов филм кој почнува со

да го изгледам и ќе ти кажам дали го бива :)

Freckles :love: Јас ионака ќе го гледав.
Инаку Contagion многу лош, без кулминација, без чуства за милионите, како лоша статистика.. како prolonged фрагмент од драмата на ваквите вирус-like филмови. Разочаран.

There, Ио среќен? :D

Od Contagion vo najmala raka e podobar 10 pati.

Nego ne go gledaj na RIP, cekaj nekoja 2GB+ verzija.

на Антена 5 пуштат Soundtrack -ви од филмови :vozbud: .. пред малце беше Last of the Mohicans

Филмаџии, можете некој добар heist филм да ми препорачате, вака разгледувам и ми се чини дека сите ги имам изгледано...

Филмаџии, можете некој добар heist филм да ми препорачате, вака разгледувам и ми се чини дека сите ги имам изгледано...

Oceans 11/12/13
Italian Job
Gone in 60 seconds :P
Tower Heist (uste nema dobra snimka jas vo kino go gledav)

Ovie se interesni i lesni za tepanje vreme, ekspertizata na celo so gospogja Bene so golemi cicki, ke ti kazat filmovi od 1947 black&white i bez zvuk, i kako toa bile vistinski filma a ovie deneska ne se.

Ako im se sprotistavis ke te banirat od tema.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom